FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Marți se sparge gașca! Se pregătește un exod în masă de la Pandurii

Clubul gorjean este aproape de colaps.
Clubul gorjean este aproape de colaps.

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 00:00

Mâine va avea loc o întâlnire între jucători, antrenori, Narcis Răducan, administratorul judiciar și administratorul special, iar prognoza este un exod în masă.

Situația de la Pandurii s-a deteriorat treptat, iar în aceste zile par să se consume ultimele episoade ale clubului Pandurii, așa cum l-am cunoscut în ultimii ani. Conducerea a promis de nenumărate ori în ultimele luni că o parte dintre datorii vor fi plătite pentru a putea motiva jucătorii.

Aceştia au devenit insensibili la promisiuni săptămâna trecută, când au refuzat să se antreneze înaintea deplasării de la Craiova, pierdută cu 1-2.

Ei nu se vor mai antrena până mâine, când se vor întâlni cu staff-ul tehnic, cu președintele Narcis Răducan, cu administratorul financiar, Emanoil Ciobanu, și cu administratorul special, Mihai Golea.

Jucătorii s-au hotărât să nu se mai prezinte la niciun antrenament și la niciun meci de acum înainte, indiferent de sancțiuni. Cel mai probabil, marți, vor părăsi echipa, la fel și Petre Grigoraș împreună cu staff-ul său.

Sunt șanse mari ca și Narcis Răducan să plece de la club, după ce acesta a avut un schimb aprins de replici cu Mihai Golea.

Administratorul special a intrat în vestiar, iar președintele Răducan l-a scos afară, moment în care Golea l-a amenințat pe Narcis că îl va da afară de la echipă.

Același Golea le-a transmis jucătorilor că va impune un plafon salarial de 1.000 de euro la echipă, chiar și cu riscul ca aceasta să ajungă în liga a patra. Aproape sigur juniorii vor îmbrăca tricoul Pandurilor în următoarele etape, după ce jucătorii seniori au refuzat categoric să mai aibă vreo legătură cu echipa.

"Există riscul să ne retragem! Ne putem prezenta cu juniorii, le poți da și o sută de euro. Cred că sunt singurul din club care mai speră"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

2.000.000 €reprezintă datoriile totale aproximative ale Pandurilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează