FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

Mărturia lui Mulțescu după finala cu Gaz Metan: "Fiecare minut lăsa câte o urmă pe suflet, inimă, ficat, cap"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 22:48

Gigi Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, susține că a suferit mult în meciul de astăzi cu Gaz Metan, scor 1-0, partidă care a dus la calificarea oltenilor în play-off.

"În ultima perioadă n-am prea avut parte de fericire. Meritam să mergem în play-off. Am adus spectatori pe stadion și ăsta cred că e unul dintre mesajele cele mai importante. Chiar dacă aveam nevoie de un punct, noi am jucat ofensiv.

Era păcat după atâta muncă să nu ne calificăm. M-am consumat foarte tare în timpul meciului. Fiecare minut lăsa câte o urmă pe suflet, inimă, ficat, cap. Bucuria durează o noapte, apoi revenim cu picioarele pe pământ", a declarat Mulțescu la TV Digi Sport.

Citește și: Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
499700600237659
Criss Criss  •  06 Martie 2017, 09:42

Moare brutarul cu ochelari de necaz.Forța Craiova ,ne-ați făcut fericiți.Sperăm la titlu.Iar un răspuns pt cel ce zicea ce moacă are primărița noastră:E frumoasă nu-i aşa?Ai vrea tu să ai asemenea femeie lângă tine!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  06 Martie 2017, 08:19

Sunt fan stelist, dar iubesc aceasta frumoasa echipa a Craiovei si acest antrenor mare. Felicitari Craiovei si bafta in playoff !

observator_federal
observator_federal  •  05 Martie 2017, 23:53

Craiova are, in continuare, un lot subtire numeric. Greu fara Madson, Acka si Rocha! Or fi intervenit "prietenii" in aceasta destabilizare a Craiovei? Nimic nou...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează