FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mărunţiş după megaprime

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 mai 2008 00:00

Clujenii au încasat doar 5.000 de lei pentru victoria cu Rapid.

În timp ce Gigi Becali a pus în joc o grămadă de bani pentru ca Steaua să cîştige titlul, condu­ce­rea vişiniilor a gîndit o strategie ciu­dată pentru finalul de cam­pio­nat. După meciul cîştigat în faţa Ra­pidului, 1-0, cu giuleştenii făcînd doar act de prezenţă, şefii lui CFR au hotărît că toate victoriile vor fi re­munerate conform Regulamen­tu­lui de Ordine Interioară. Astfel, titularii au încasat 5.000 de lei pentru succesul cu rapidiştii, adică aproape 1.400 de euro. Acest lucru în condiţiile în care fiecare titular din partida din tur, din Giuleşti, a încasat de 5 ori mai mult, 25.000 de lei.

Mai mult, banii pentru cele 3 puncte obţinute cu Vasluiul, 3.000 de lei conform ROI, nu au intrat deocamdată în conturile jucă­to­rilor. Această decizie a pro­vo­cat stupoare în vestiar, fotbaliştii neîn­ţe­legînd de ce joacă finalul de campionat pe prime atît de mici, mai ales că încă păstrează şanse bune de a cîştiga titlul.

200.000 euro va primi fiecare jucător de la Steaua dacă va cîştiga titlul.

50.000 euro va încasa fiecare fotbalist de la CFR în cazul în care va cîştiga titlul.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  02 Mai 2008, 10:43

pentru ce au primit prime? Cred ca doar muresan si copos trebuia sa le primeasca. si prin aceste prime se vede ca meciul a fost castigat in birouri, nu pe teren

 •  02 Mai 2008, 10:20

Pai bah normal ca nu le mai da prime jucatorilor pt. ca nu ei castiga meciurile, ci blaturile facute de mu1esan. S-a vazut la mioveni ca fara blaturi sunt praf cufuristii. De altfel clujenii le-au dat crapidistilor cate 10.000 de euro de caciula pt. ca au stat capra in meciul direct (lucru recunoscut indirect de muresan care a spus ca cocos i-a spus la pauza meciului ce prima vor jucatorii si el a dat banii imediat)!!!

 •  02 Mai 2008, 09:55

draga valentin schiopu, te rog frumos sa ma lamuresti si pe mine. Voi aberatiile care le scrieti de unde la scoateti? stati noaptea pe toaleta si asa va vine ideile? inteleg ca trebuie laudate si criticate anumite persoaje dar chiar tot asa mai departe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează