FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Măstăcăneanu: "Dacă nu batem, adio Liga I"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 mai 2008 00:00

Preşedintele CA al Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, recunoaşte că în cazul în care nu vor cîştiga cu Poli Timişoara, nemţenii sînt ca şi retrogradaţi. "Într-adevăr, ne aşteaptă un meci capital. Doar cu un succes în faţa Timişoarei putem spera la evitarea retrogradării. Dacă nu învingem, doar o minune ne mai poate salva", a declarat Măstăcăneanu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  04 Mai 2008, 12:59

Din pacate cu Timisoara s-ar putea ca Ceahlaul sa invinga degeaba,Craiova aratand la Buzau pentru cine va trage.Nu cred ca vor juca la fel si cu Ceahlaul deoarece au fost probabil negociate ambele meciuri la Buzau si Becali plateste sigur.Daca Steaua face orice rezultat in afara de egal cu Dinamo lucrurile se complica si mai tare,Craiova trebuind invinsa si nu prea vad cu cine.Ceahlaul nu are pe nimeni care sa stie fotbal in staful tehnic, iar asta s-a vazut la transferurile de jucatori.Pacat!

 •  04 Mai 2008, 08:06

Veiti la meci sa vedeti ultimul meci al Ceah pe teren propriu.In Liga 1 nu se stie cand va mai juca. Ps:De acum sa va treziti mai devreme(meciurile incep la orele 11) DESTEPTAREA.

 •  03 Mai 2008, 13:04

In cate meciuri a fost AVANTAJATA Ceahlaul in acest campionat ??Nu mai intreb in cate a fost FURATA !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează