FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Măsuri radicale împotriva jucătorului din Liga 1 care s-a înjurat cu fanii » Președintele l-a întrebat: "Ai fost blat?"

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 18:12

Portarul Alberto Cobrea de la FC Botoșani i-a jignit pe suporterii care-l acuzau de blat la meciul pierdut cu Chiajna, scor 0-1, și-a cerut între timp scuze, dar finanțatorul clubului, Valeriu Iftime, nu vrea să-l ierte.

Foarte probabil, Alberto Cobrea nu va apăra poarta Botoșaniului duminică, la Voluntari. Fianțatorul clubului moldav, Valeriu Iftime, e foarte supărat pe el după conflictul pe care l-a avut cu fanii la finalul meciului pierdut acasă în fața Chiajnei (0-1).

Apostrofărilor primite de la suporteri, portarul titular al moldavilor le-a răspuns cu jigniri și au trebuit să intervină colegul Pap și responsabilul cu ordinea și siguranța pe stadion ca să-l împiedice să urce în tribună și să se răfuiască cu contestatarii.
Cobrea și-a cerut scuze ieri pentru ieșirea nervoasă de miercuri, dar Iftime nu e mulțumit doar cu atât.

"Vom lua măsuri radicale împotriva lui Cobrea. Asta să fie clar pentru toată lumea.Dacă eşti caracter şi eşti profesionist pui capul în pământ şi pleci. Nu sunt la Botoşani, dar când ajung voi face o şedinţă şi veţi afla tot ce se va decide".

Cu toate că mai are încă un an de contract, pare greu de crezut că Alberto Cobrea va continua şi din vară la gruparea locală. 

"Ai fost blat?"

Înaintea conflictului cu suporterii, Cobrea a fost pus la zid de Valeriu Iftime în faţa celorlalți jucători şi după eșecul de la Mediaş, cu Gaz Metan, consemnat în ultima etapă a turului play-out-ului. "Ai fost blat?", l-a întrebat Iftime în vestiar. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează