FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA

Meciul deciziilor imprevizibile » 5 mutări greu de anticipat înainte de FCSB - U Craiova

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 21:31

 Din încrâncenarea tactică a lui Nicolae Dică și a lui Devis Mangia, au rezultat 5 mutări imprevizibile, de ultimă oră, în FCSB - CS U Craiova.

1. Alexandru Băluță, cel mai bine cotat fotbalist al oltenilor, a rămas pe banca de rezerve, din raționamente pur tactice. În locul său a fost introdus Bărbuț, inexistent în prima repriză.

2. Nicolae Dică a început în atac cu Denis Alibec, motivul invocat fiind o mică durere resimțită de golgeterul Harlem Gnohere.

3. Cristi Tănase a început partida ca titular în stânga liniei de 3 din spatele lui Denis Alibec. Mijlocașul celor de la FCSB nu mai prinsese echipa de start de 6 partide, de la egalul cu Dinamo, scor 2-2. 

4. În lipsa lui Mihai Pintilii, suspendat, Dică a fost nevoit să improvizeze la mijloc. Deși toate echipele probabile îl conțineau pe Dragoș Nedelcu, tehnicianul stelist l-a ales pe Lucian Filip

5. Cu Florin Tănase și Pintilii out din primul "11", banderola de căpitan a FCSB-ului a ajuns pe brațul lui Bălașa. O surpriză, ținând cont că pe teren se afla și Budescu. 

 FCSB - CS Universitatea Craiova este liveTEXT cu video și foto AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează