FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Meciuri tari pentru Dinamo în cantonamentul din Spania » Amical cu o adversară a Stelei din grupele Europa League

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 15:11

Dinamo va efectua în această pauză competițională două cantonamente, primul în Bahrain, iar al doilea în Spania, la Marbella.

Primul cantonament se va desfășura între 7 și 15 ianuarie, în timp ce al doilea va fi între 15 și 29, când dinamoviștii au programate 4 partide de verificare.

Câinii și-au setat deja patru meciuri amicale pentru cel de-al doilea cantonament.

Astfel, dinamoviștii îi vor întâlni pe chinezii de la Tianjin Teda, liderul din Zweite Bundesliga, Eintracht Braunschweig, fosta adversară a Stelei, FC Zurich, dar și ungurii de la Videoton.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ionut.07
ionut.07  •  25 Decembrie 2016, 17:07
Postat de dinamo_fan pe 25 Decembrie 2016, 16:41

2-3 achizii ar trebui doar pe postul de fundas central. sper ca nu traim doar din ultima impresie a meciului cu Steaua cand ne-a iesit tot. Sa nu uitam ca am luat bataie de la ASA, Chiajna, iasi, Medias, Botosani samd.

2 fundasi centrali, un mijlocas central si un atacant. Asta e opinia mea. Evident ca nu. Sa nu uitam ca-n meciurile mentionatie de tine Dinamo nu a jucat bine, insa a fost clar dezavantajata. Cu Botosani, primul lor gol a fost in urma unui fault la Palici, iar penalty-ul ala a fost.... batjocura curata. Cu ASA nu mai zis. Penalty si gol neacordat. Cu Medias a fost o intamplare si, cred eu, daca am juca 10 meciuri cu ei, nu ar mai castiga la o diferenta asa mare. Ba mai mult, din 10 meciuri, daca ar mai castiga 3, ar fi mult. E nevoie de intariri, insa raman la parerea ca Dinamo a jucat in media campionatului. Nici bine, nici rau, ci oscilant. Cu acele puncte de care vorbeam, dar si cu un joc oscilant, asta fiind marea problema, Dinamo cred ca era la ora actuala pe primul loc.

gazistu
gazistu  •  26 Decembrie 2016, 16:25

acolo se vede puterea lotului la amicale / antrenamente unde rulezi toti fotbalistii

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Decembrie 2016, 10:10

Maaaaaama, ce meciuri tari! Tianjin Teda - locul 10 din 16 echipe, Braunschweig - Liga a II-a, Zurich - liga a II-a, Videoton... Granzii Europei! Dar cum a ramas cu revansa cu Samtredia? A, nu s-au gasit arbitrii aia care sa arbitreze corect, ca precis ca iar ii fura pe bietii catelusi ai Falcosului...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează