FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Mesaj dur al unui patron din Liga 1 după ce echipa sa a fost suspectată de trucare de meciuri: "Dacă e așa, vă omor!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 09:04

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ieșit la atac după partida pierdută de echipa sa la Chiajna, scor 1-2. Acesta nici nu vrea să audă de o posibilă implicare a echipei sale în meciuri trucate. 

"La meciul următor noi vom dori să câștigăm. Da' la cât de prost am jucat... (n.r. contra Chiajnei). M-a bătut Voluntariul, m-a bătut Pandurii. Vă dau cuvântul meu de onoare că am vorbit acum câteva ore cu băieţii și am avut un discurs în care le-am zis să joace corect toate meciurile.

Mă doare dacă Botoșani intră în circuitul lucrurilor prost făcute. I-am zis și lui Leo treaba asta. I-am zis: « Leo, dacă-mi spune cineva după meciul cu Pandurii că ne-am dat la o parte, vă omor. Este extraordinar de important ca FC Botoșani să nu intre în așa ceva ».

Nu poți să vii la meciul acesta ca la o distracție. Uneori, simt că sunt oameni în fața mea care parcă nu recepţionează ce trebuie. Noi o să jucăm la victorie, dar cei de acolo vin cu altă ambiție, vin disperați; ai mei sunt relaxați. Dacă nu bat nici Pandurii, înseamnă că trebuie să merg în liga a doua”, a declarat Valeriu Iftimie la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2017, 11:40

Cuplul Ifrim-Svaiter incepe sa aminteasca tot mai mult de celebrul Padureanu-Horoba. Oricum, Botosani a mimat mai cu talent fair playul decat au facut-o CSU Craiova si CFR cu Viitorul...!

811730288915362
Constantin Luca  •  31 Mai 2017, 10:30

DACA *** NU DADEA 11 METRI AIUREA SE TERMINA EGAL.CU CHIAJNA DACA SINUCIGASUL VEDEA 2 11 M.NU MAI ERAU SUSPICIUNI,CU MEDIASUL DACA SE VEDEAU 3 DE 11 METRI SI CU MULTE ARBITRAJE IMPOTRIVA,INCLUSIV CEL CU DINAMO NU MAI ERAU NICI UN FEL DE SUSPICIUNI.MAI DEGRABA SPUNETI CA NU VA LLACE BOTOSANI FIINDCA VA EGREU SA AJUNGETI AICI....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

161053564336204
Petre Petre  •  31 Mai 2017, 10:14

Am vazut meciul cu Voluntariul,au dominat de parca jucau acasa,plus bara ,etc .Cand nu e sa intre in ate asta e! Iti spun ca am vazut meciul direct pe stadion si am stat cu urechea "palnie" sa ascult ce vb rezervele .Au luptat frumos moldovenii ,sincer dupa cum a fost jocul meritau macar un egal !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează