FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesaj incredibil al lui Ilie Dumitrescu pentru fanii Stelei! Îi cheamă la stadion: "Ăsta e adevărul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 18:23

Ilie Dumitrescu le cere și el suporterilor Stelei să revină la stadion, fiind de părere că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea formației la care el a jucat. 

"Eu simt același lucru pentru Steaua asta, ca și pentru cea la care am jucat eu. Cînd Gigi Becali a preluat Steaua, a preluat și datoriile, societatea lui, acestea nu au fost trimise către CSA.

Eu nu sînt avocatul lui Gigi, dar ăsta e adevărul. Eu nu am luat un cent de la Steaua, ca antrenor am fost gratis. Am fost doar să ajut, iar cu el chiar am avut o relație rece.

Sînt stelist, iubesc echipa. Steaua este aceeași, asta trebuie să înțeleagă fanii. După ce Gigi Becali a luat echipa s-a jucat și cu stema veche, corect? Păi și atunci ce mai discutăm", a zis  Ilie Dumitrescu la Digi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (157)
406440936214064
GoldenCookies Alexandru  •  27 August 2015, 13:33

Daca nu mai avem sigla,ne facem una,nu mai avem palmares,ne facem unul,n-avem nume ne face,ce ar fi ca Jandarmeria Romana sa o ia inapoi pe Dinamo?Ar plati Negoita pentru palmares si pentru sigla?NICIODATA!Nu va mai zbateti ca Steaua e una,*** sunt destui pe strada,o sa vedeti voi cand ne revenim!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

406440936214064
GoldenCookies Alexandru  •  27 August 2015, 13:32
Postat de cainerrosu pe 27 August 2015, 11:11

FCSB a pierdut tot ! Sigla, palmares, suporteri ! steaua nu mai exista ! DINAMO ESTE CEA MAI GALONATA ECHIPA DIN ROMANIA !

Bai cainerrosu,noi inca jucam afara,voi va zbateti sa nu retrogradati cu tot cu Fai ala cica cel mai tare din Liga1,Dinamo o poate bate pe Steaua (FCSB) poate la juniori,dar nici acolo

cainerrosu
cainerrosu  •  27 August 2015, 11:11

FCSB a pierdut tot ! Sigla, palmares, suporteri ! steaua nu mai exista ! DINAMO ESTE CEA MAI GALONATA ECHIPA DIN ROMANIA !

Vezi toate comentariile (157)
Comentează
Close