FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj tranșant al selecționerului pentru Alibec și Budescu: "Cine nu va face asta nu va veni la națională"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 20:39

Cosmin Contra, noul selecționer al echipei naționale, a vorbit despre șansele ca Budescu și Alibec, doi jucători ignorați de Christoph Daum, să fie selecționați la prima reprezentativă pentru acțiunile viitoare. 

"Alibec are calităţi extraordinare, poate să facă diferenţa, dar nu trebuie să mai aibă oscilaţiile acestea de formă. Trebuie să fie mai mult în preajma porţii, e un atacant care n-are niciun gol marcat în 11 etape din Liga 1. Asta mă preocupă foarte mult. Statistica nu mă interesa când eram la Dinamo, dar, de când sunt la naţională, am luat fiecare jucător în parte, cei 53 pe care-i urmărim, şi e preocupant că atacanţii noştri nu marchează multe goluri. Alibec trebuie să fie mai aproape de careu.

Dar nu contează doar numai golurile. Cine are atitudine cu mine are întotdeauna poarta deschisă la echipa naţională. Cine nu poate să facă lucrul ăsta nu va mai veni. Am nevoie de jucători cu atitudine, de jucători care vor să se sacrifice în unele momente ale jocului. Dacă Alibec şi Budescu înţeleg asta, au poarta deschisă la echipa naţională", a spus selecționerul Cosmin Contra, la TV Telekom Sport.

Citește și: Contra, lovitură pentru Dinamo cu o oră înaintea derby-ului cu FCSB: "Nu mai am niciun trecut dinamovist, voi privi echidistant meciul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosykw1
mosykw1  •  24 Septembrie 2017, 22:15

Bine ca l-ai adus pe Mihalcea secund,un antrenor care a antrenat numai in Liga II.Si parca vedem ca primul jucator pe foaia de joc este Stelika.Intre tine si neamt nu cred ca o sa fie vreo diferenta!Din greseala in greseala spre...dezastrul final !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează