FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul de suflet al unui mare dinamovist » Florentin Petre a postat o scrisoare pe Facebook: "Mâine dimineață vreau să mă trezesc cu 10 ani mai tânăr"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:57

După ce Dinamo a pierdut cu 0-4 la Mediaș, în fața lui Gaz Metan, Florentin Petre, dezamăgit de prestația echipei dar și de fotbalul românesc în general, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook.

"Mos Nicolae,am o mare rugaminte la tine,daca se poate bineinteles..ai o masina a timpului?..Eu am ghetele pregatite,stiu,sunt model mai vechi dar cu performante de care sunt mandru,jucate vreo 15 ani,la un nivel mare..vreau maine dimineata cand ma trezesc,sa-mi gasesc buletinul cu 10 ani mai tanar..mor de ciuda de ce vad,fotbalul nu mai este cum vreau eu,jucatorii au pretentii mari,dar ofera foarte putin..macar sa vad atitudine,dorinta aia nebuna de a nu pierde si respectul fata de meserie..stiu,cer mult...", scrie Petre pe rețeaua de socializare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  06 Decembrie 2016, 09:57

Minunat, Piticule! Esti o flacara tot. Ce pacat ca actualii, incepand de la jucatori si pana la patronat, nu au culoare in suflet, nu au demnitate in atitudine, nu au verticalitate in coloana. Niste vremelnici marunti!

versand
versand  •  06 Decembrie 2016, 09:42

Respect Piticule!!! Si noi am vrea....dar macar sa-l faci pe fi-tu ca sa fie cum erai tu odat`...

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Decembrie 2016, 08:59

bravo petre, respect.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează