FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 2-0

Mesajul lui Dan Petrescu pentru jucători, după victoria cu FC Voluntari, 2-0: "Cine o lasă mai moale nu mai are șanse să joace"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 23:14

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentat victoria obținută de echipa sa în fața lui FC Voluntari, scor 2-0, în etapa a șaptea a Ligii 1. 

"E mult peste ce credeam la începutul campionatului, având în vedere că avem o echipă nouă, cu mulți jucători noi.

Trebuie să recunoaștem că am avut și noroc. Portarul ne-a salvat într-un moment greu, apoi am început să dominăm meciul. Am redus motoarele în repriza secundă, cred că mai puteam marca, dar e bine și așa.

Una peste alta, e o victorie extraordinară. Voluntari a pierdut greu cu Steaua, a făcut egal cu Viitorul, mi-era foarte teamă de acest meci. E o echipă puternică, a câștigat două trofee, are jucători buni și foarte experimentați. 

Începem bine meciurile, vrem să atacăm, ne concentrăm foarte bine. Cel mai important e spiritul echipei. Nu cred că există jucător care să nu vrea să joace sau să se antreneze bine și asta nu poate decât să mă bucure. Jucătorii nu trebuie să o lase mai moale, pentru că altfel nu ar mai avea șanse să joace",  a declarat Dan Petrescu, la TV Dolce Sport. 

"Voi ține cu Steaua în meciul cu Sporting. Steaua e Steaua, am crescut acolo și normal că țin cu ea. Șansele sunt 50-50, dar Steaua trebuie să fie atentă, Sporting vine cu un moral foarte bun după victoria din campionat"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

"Nu mă așteptam să avem un start de sezon atât de bun. Mă bucur pentru această victorie, una foarte muncită. Este un rezultat meritat, scorul putea fi mai mare, dar important e că în final am obținut cele trei puncte puse în joc. Sper că la finalul sezonului regulat vom fi pe aceeași poziție. Suntem într-o formă bună, păcat că urmează să luăm pauză pentru meciurile naționalei. 

Așa au decis cei de la Dinamo, să ne despărțim, nu mai are rost să vorbim acum. Țin foarte mult la acel club și la fanii lui, dar asta e" Dan Nistor, mijlocaș CFR Cluj

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - FC Voluntari 2-0 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează