FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

Dică, după ratarea titlului: "Nu-i problemă dacă Gigi nu-mi oferă prelungirea. Plec și iau titlul cu altă echipă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 23:20

Nicolae Dică spune că așteaptă prelungirea contractului cu FCSB, deși CFR Cluj a fost echipa care a câștigat titlul în acest sezon. 

"Vom vedea zilele următoare dacă, într-adevăr, mi se va prelungi contractul aici. Eu sunt încrezător că voi reuși pe viitor să câștig campionatul. Poate cu Steaua, poate cu altă echipă, dar voi reuși.

Eu n-am nici cea mai mică problemă dacă nu voi primi acea prelungire a contractului. Dacă voi avea ofertă de la Steaua sau de la alt club, voi merge cu cea mai mare plăcere. Domnul Becali mi-a transmis că vom merge în continuare. Atât!", a declarat Dică în conferința de presă.

...despre relația cu Vasile Geambazi: "Relația cu Vasi e foarte bună pentru că el e toată ziua la Academie. Mai și doarme pe acolo. Încearcă să facă o Academie foarte bună".

...despre ce-și reproșează în acest sezon: "Cred că meciul de la Iași a fost momentul în care s-a pierdut campionatul. Nu am reușit să-i motivez atunci pe băieți. Îmi reproșez că n-am reușit să-i fac pe băieți să înțeleagă că trebuia să dea totul la meciul cu Iași".

...despre Alibec: "Eu când am semnat cu Steaua le-am spus lui MM și patronului că am cea mai mare încredere în Alibec pentru că-l cunoșteam cât de cât de la Viitorul. Între timp, Alibec a ajuns să câștige un campionat. El e un jucător valoros care dacă va munci și va face sacrificii va avea evoluții bune unde se va duce".

 

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Citește și: Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
adi2008
adi2008  •  23 Mai 2018, 17:23

Tu nu iei titlul nici cu Barcelona.

risc_mix
risc_mix  •  23 Mai 2018, 15:57

Aaaa, păi sigur mă Dică, se bat echipele pe tine, cu oferte care mai de care mai tentante. Du-te mă Bulă d-aici că dacă te dă nen-tu gigi afară nu te mai ia nici dracu. Păi cine se încurcă cu un neica nimeni care cu un lot supervaloros( pt Liga1) n-a fost în stare să câștige campionatul( foarte slab de altfel)? Tu ești pentru L2 sau L3, iar acolo nu se câștigă campionate..

mountytoma
mountytoma  •  23 Mai 2018, 11:02

ai dreptate, debutant si declara arogant ca pleaca la alta echipa si ia titlul, rad si curcile de el :-) lotul lui CFR nu este foarte valoros, la ei principalul atu este faptul ca toti sunt mercenari, ahtiati dupa bani si performanta, evident. faptul ca au castigat atatea meciuri cu 2-0 sezonul asta ma faca sa cred ca iar a castigat sriul campionatul pentru cei obisnuiti cu derbyuri cu industria sarmei campia truzii!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează