FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mevlja şi Puljici au analizat evoluţia de la "naţională" a colegului Steliano Filip: "Juanfran e nimeni pe lângă Steliano" ;)

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2016 00:00

Miha Mevlja şi Ante Puljici, cuplul de stoperi ai lui Dinamo, au vorbit la Dolce despre evoluţia colegului lor Steliano Filip în meciul "naţionalei" cu Lituania, scor 1-0.

"Am urmărit meciul României cu Lituania. Îmi pare rău că Cerniauskas nu a jucat, cred că merita. L-am urmărit şi pe Filip, dar cred că el poate să joace mult mai bine. Îl cunosc foarte bine, are calitate şi trebuie să joace mai bine", a spus Mevlja.

Puljici a fost de aceeaşi părere ca şi colegul său din centrul apărării dinamoviste: "Aşa cum a zis şi Miha, Filip e un jucător foarte bun, are mari calităţi, dar trebuie să schimbe ceva, trebuie să îşi schimbe puţin mentalitatea, să lucreze puţin cu el. Dacă schimbă asta, sigur va juca fără nicio problemă în Franţa. Prietenul meu Juanfran este nimica toată pe lângă tine! Dacă joacă Juanfran contra lui Steliano, a încurcat-o. Dă tot ce ai mai bun, prietene!".

"Steliano, ai calitate şi vei face cu Spania cel mai bun meci din acest sezon!"
Miha Mevlja, fundaş Dinamo

1.250.000 €valorează Filip în acest moment, conform transfermarkt.de

2 goluriîn 77 de meciuri a marcat Filip în Liga 1, all-time

"Probabil deranjăm"

Ionel Dănciulescu a vorbit la Digi despre atmosfera din vestiarul lui Dinamo: "Ştiam de mult timp că Rednic rămâne la Dinamo. Sunt numai lucruri pozitive în ultimul timp în Ştefan cel Mare, dar mai sunt şi lucruri care mă deranjează. De exemplu, a apărut în presă că nea Mircea a pierdut vestiarul, ceea ce nu e adevărat şi este supărător. Atmosfera e foarte bună. Dacă la un alt club este o atmosferă mai frumoasă în vestiar ca la noi, înseamnă că eu sunt nebun. Probabil am început să deranjăm, vrem să fim lăsaţi să ne facem treaba".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
481849858606329
Mihai Dascalescu  •  29 Martie 2016, 02:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionut.coman.
ionut.coman.  •  27 Martie 2016, 17:43

Bafta Filip

dogbv
dogbv  •  27 Martie 2016, 13:17

"...vrem să fim lăsaţi să ne facem treaba..." Danciule, cu tot respectul, dar fraza asta seamana cu aia cu pregatirile pt Champions League...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează