FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Pintilii, apărat de un jucător de la CSA Steaua: „Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia?”

Articol de , - Publicat duminica, 05 martie 2023 14:10 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 14:24

Marcator al unui gol în CSA Steaua - Minaur Baia Mare 3-0, Adrian Popa a vorbit despre FCSB și despre situația fostului său coleg, Mihai Pintilii.

Antrenorul de facto al celor de la FCSB nu poate da indicații în timpul meciului pentru că nu are licență, fiind trecut pe foaie ca delegat. Azi, Adi Popa i-a luat apărarea lui Pintilii, suspendat 4 etape după ce Școala de Antrenori l-a reclamat la Comisia de Disciplină.

Atanas Trică, gol de PlayStation pentru CSA Steaua! La doar 16 ani, David Matei a reușit un assist genial
CSA STEAUA - MINAUR BAIA MARE 3-0
Atanas Trică, gol de PlayStation pentru CSA Steaua! La doar 16 ani, David Matei a reușit un assist genial

VIDEO Adi Popa: „Voi ajunge și eu în situația lui Pintilii. Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc?”

„Dacă așa sunt regulile. Este frustrant. Probabil voi ajunge și eu în situația în care mă voi retrage și va trebui să urmez o școală ca să obțin o licență de antrenor sau licența PRO ca să pot să profesez.

Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia? Aici trebuie găsită o soluție. 

Jucătorii care se retrag, mai ales cei care au jucat la un nivel mare, la națională, EURO sau în cupele europene, ar trebui să beneficieze de o continuitate. Dacă au jucat la nivelul acela, înseamnă că știu fotbal. Ar trebui găsite soluții, nu să dezbatem cine are sau nu dreptate”, a spus Adi Popa, după CSA Steaua - Minaur Baia Mare.

Am luat 3 puncte în fața unei echipe incomode. Aveam 3 meciuri consecutive fără victorie. Noi vrem să terminăm pe primul loc. Nu ne pasă de restul. Avem prime pentru locul 1 sau 2. Nu ne așteptam să nu avem drept de promovare, dar noi trebuie să arătăm pe teren că merităm să promovăm.

- Adi Pop, mijlocaș CSA Steaua

Citește și:

GSP a aflat care va fi gestul extrem al lui Mititelu, dacă nu se rejoacă meciul cu Sepsi: „Va rămâne 500 de ani în istoria fotbalului românesc”

Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat: „Poate altfel arăta cariera mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
johny2003
johny2003  •  06 Martie 2023, 21:50
Postat de Sarcastique pe 05 Martie 2023, 22:58

Dupa ce te umilesc , imi copiezi cuvintele? Tantalaule:))

Esti mai *** chiar si decit cici... Asa ceva...))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  06 Martie 2023, 11:48

Agent de paza ,cursuri 3 luni etc. ( sau șofer 30 ore și ești cu meserie ) Care- i problema !?

ccristian0
ccristian0  •  06 Martie 2023, 09:36

Conducatorii fotbalului sunt niste imbuibati, care nu stiu cum sa faca sa mai castige niste bani , ei si apropiatii lor. Aceste scoli de antrenori sunt niste aiureli! Pai cum se face aceasta "scoala" de catre foarte multi fotbalisti, in timpul activitatii? Sunt povesti astea! Majoritatea nici nu trec in cei 6 ani decat de doua ori pe la scoala, dar taxe imense trebuie platite ca sa se obtina o hartie care sa te faca "mare antrenor cu patalama"! Mai mult se intalnesc jucatorii cu "profesorii"lor ca sa le dea spagile sa treaca! Iar sa faca scoala dupa ce termina cu fotbalul e foarte interesant, sa stai 6 ani sa vinzi gogosi sau castraveti in piata, pana termini scoala de antrenori! O aiureala!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează