FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 21:00 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 21:59

Mihai Pintilii crede că oficialii Federației Române de Fotbal au ceva cu FCSB, în special cu Gigi Becali, și spune că, din punctul lui de vedere, echipa beneficiază de arbitraje ostile, iar arbitrii arată „dispreț” și „aroganță”.

În prezent, Mihai Pintilii (38 de ani) este înscris la cursul pentru licența A, curs pe care îl face în Republica Moldova și care va avea scadența în vara lui 2024, când va și susține examenul.

Dacă îl va trece, va urma cel puțin un an în care va trebui să pună în practică licența A, lucru pe care îl va putea face chiar la FCSB, din postura de secund. Apoi se va putea înscrie pentru Licența Pro.

Mihai Pintilii: „Dacă nu era cazul meu la FCSB, nici Prepeliță sau Poenaru nu sufereau”

Prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Pintilii a vorbit despre problema licențelor și tot scandalul iscat în jurul numelui său.

Sunt convins că dacă nu eram la Steaua, la FCSB, fără carnet și eram un antrenor cu acte în regulă, nici Prepeliță, nici Ilie Poenaru, nici Croitoru nu aveau nicio problemă. Ei au pătimit din cauza asta pentru că m-au luat pe mine ca model. Au dat exemple... ”, începe Pintilii dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

Întrebat direct dacă Federația are ceva cu FCSB, delegatul echipei din acte a răspuns: „Nu știu dacă are cu FCSB sau cu nea Gigi, probabil. Declarațiile lui... Nu-l înghit, nu le convine. Ăsta e el de atâția ani de zile. Pot să bag și mâna în foc, e greu să schimbi un om când face asta de ani de zile. Să vin eu: «Domne...». «Cine ești tu? Ce treabă ai tu?». Sau să-i zică Burleanu. Nu-l schimbă nimic”.

Pintilii despre arbitrii din Superliga: „Ei au inventat arbitrajul și nu mai sunt ca ei”

Întrebat dacă a simțit un ”cui” al FRF în relația cu arbitrajele din prima ligă, Pintilii n-a evitat răspunsul:

„La meciuri parcă simțim în unele momente arbitrajele. Parcă au o răutate... Eu simt asta față de arbitri. Sunt unii, ăștia tineri, au un dispreț și-o aroganță... Poate și noi greșim, dar n-ai cum să nu poți avea un dialog. Nu te costă nimic. Ei nu pățesc nimic... Ei au inventat arbitrajul și nu mai sunt alții ca ei. Lui îi e ușor să-ți dea «roșu». Ăla de centru nici nu știe ce s-a întâmplat. Scoate «roșu» și patru etape ești pa!”.

+33 FOTO

Arbitraje ostile? Nu vorbesc din poziția lui MM sau a lui nea Gigi. Personal eu cred asta! Avem VAR, lucruri normale, du-te și te uiți. Mai bine n-aveam VAR, greșeai și la revedere. Era mai bine fără VAR. Avem stadioane unde merge, unde nu merge... Mai dau și bani în plus aiurea
- Mihai Pintilii, delegat FCSB

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Citește și:

„O să vi se pară o aroganță” » Valeriu Argăseală face dezvăluiri din vestiarul FCSB: jucătorul cu care a avut cea mai bună relație
DEZVĂLUIRI
„O să vi se pară o aroganță” » Valeriu Argăseală face dezvăluiri din vestiarul FCSB: jucătorul cu care a avut cea mai bună relație
Adrian Iencsi, dezvăluiri din vestiarul Rapidului: „N-am iubit-o pe Steaua pentru că așa am fost educați de suporteri”
PRIETENII LUI OVIDIU
Adrian Iencsi, dezvăluiri din vestiarul Rapidului: „N-am iubit-o pe Steaua pentru că așa am fost educați de suporteri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
Mr.President
Mr.President  •  13 Noiembrie 2023, 13:49
Postat de steaualiga1 pe 09 Noiembrie 2023, 11:22

Steaua din liga 1 are 10 milioane de sustinatori. 2 din 3 romani tin cu STEAUA din liga 1 .FCSB, FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Punct.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mr.President
Mr.President  •  13 Noiembrie 2023, 09:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  10 Noiembrie 2023, 10:37
Postat de guimaraes1.0 pe 09 Noiembrie 2023, 20:18

Ce sa spui tu ba?doar mac mac?

Eu soun ce văd::: prost mai mare ca tine ,nu exista...!!!...

Vezi toate comentariile (68)
Comentează