FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica a vorbit despre înlocuirea lui Reghecampf: "Avem două luni și jumătate la dispoziție"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 20:00

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, neagă o eventuală despărțire a echipei roș-albastre de tehnicianul Laurențiu Reghecampf.

"Zvonurile legate de o posibilă schimbare de antrenor sunt complet lipsite de acoperire. Este, fără discuție, cea mai delicată perioadă a noastră la Steaua, dar nu ne interesează să căutăm vinovați, ci doar să îndreptăm cât mai repede situația.

Avem două luni și jumătate la dispoziție. Trebuie să dăm un restart", a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Steaua a ratat aproape toate obiectivele în acest an, reușind să ajungă în finală doar în Cupa Ligii, unde va juca împotriva Concordiei Chiajna. Campionatul l-a pierdut în fața Astrei, iar în semifinalele Cupei României a pierdut calificarea în fața lui Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
vasy86le
vasy86le  •  04 Mai 2016, 09:58

Sa-mi explice cineva, cum acest stoica, eliberat din puscarie de cateva luni,desi are o pedeapsa complementara (2 ani) care nu ii permite sa reprezinte vreun club, sta pe banca fcsb-ului, face transferuri, da declaratii in numele fcsb-ului,e director sportiv al fcsb-ului? Nu se autosesizeaza nimeni?

samertx
samertx  •  03 Mai 2016, 22:21
Postat de saviola2_8 pe 03 Mai 2016, 22:19

pai eu nu am zis nimic de gigi, cred ca ma confunzi, mai reciteste-mi comentul. eu am zis de reghe.

k

zizu
zizu  •  03 Mai 2016, 22:21
Postat de crotalie pe 03 Mai 2016, 22:19

Important este ca avem continuitate adica identitate si suporteri adevarati plus galerie minunata si doar frustratii si haterii nu inteleg spiritul nostru mereu superior. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

siiiigur...! si cine semneaza tablourile?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează