FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica anunţă că Steaua va aduce un atacant cu cifre » Rusescu, Piovaccari, Keşeru! Acum?

Keşeru a fost ultimul golgeter al roş-albaştrilor, el jucând la Steaua pe tot parcursul anului 2014
Keşeru a fost ultimul golgeter al roş-albaştrilor, el jucând la Steaua pe tot parcursul anului 2014

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2016 00:00

Mihai Stoica anunţă că Steaua va aduce un atacant cu cifre, aşa cum s-a întâmplat în sezoanele în care a câştigat titlul.

Steaua suferă după ratarea titlului, însă îşi face deja strategia pentru sezonul următor, iar primul obiectiv e participarea în Champions League. Lotul va fi întărit, în ciuda ameninţărilor lui Gigi Becali că va băga clubul în insolvenţă.

Mihai Stoica a dezvăluit care trebuie să fie ţinta principală în campania de achiziţii: "Ne trebuie un atacant cu cifre, un atacant aşa cum au fost cei din anii în care eu am lucrat aici, iar aceşti atacanţi ne-au ajutat să câştigăm titlul. Mă refer la Rusescu, la Piovaccari, care chiar dacă a jucat puţin, a înscris destul de mult. Plus Keşeru. Un atacant trebuie să marcheze goluri, multe goluri la o echipă care îşi propune câştigarea campionatului. Din păcate, ca să simplific discuţia, noi n-am avut un asemenea atacant în sezonul actual".

Din sursele Gazetei Sporturilor, Steaua are în acest moment mai multe piste în privinţa unui atacant cu cifre. "Sper să nimerim atacantul, să facem alegerea bună", a adăugat MM. Respectivul fotbalist e străin şi evoluează într-un alt campionat decât Liga 1. Tot Stoica a explicat de ce Steaua nu s-a orientat către cineva din România: "Pentru că în Liga 1 nu există niciun vârf pe care să ni-l dorim şi care să fie un veritabil număr 9".

Două ţinte şi de la Viitorul

Gigi Becali nu renunţă la strategia de a aduce jucători tineri, potenţiale vânzări pe sume mari în anii următori. Primele ţinte sunt Răzvan Marin, 19 ani, şi Florin Tănase, 21 de ani.

"Nu ştiu dacă Hagi îi dă împrumut. O să-i cumpăr doar în cazul în care ne calificăm în Champions League", a declarat Gigi Becali. "Aştept oferta Stelei pentru ei şi apoi anunţ dacă îi las să plece sau nu", a replicat şi Gică Hagi.

Tănase şi Marin sunt fotbalişti care îndeplinesc regula care va intra în vigoare din campionatul următor: orice formaţie din Liga 1 va fi nevoită să aibă în teren, pe toată durata unui joc, minimum un fotbalist eligibil pentru echipa naţională sub 21 de ani a României.

Pleacă 6 jucători

"Toţi jucătorii care nu vor intra în planurile noastre vor fi anunţaţi atunci când vom termina sezonul în curs, iar dacă nu-şi vor găsi echipe, atunci vom fi nevoiţi să-i păstrăm, dar nu vor intra la antrenamente sub comanda antrenorului nostru", a anunţat Mihai Stoica. Şase fotbalişti vor fi disponibilizaţi de Steaua: Marica, Bourceanu, Tade, Gebhart, Papp şi Râpă.

"Un atacant, la o echipă care are ca obiectiv câştigarea titlului, trebuie să înscrie minimum 15 goluri"
Mihai Stoica, director sportiv Steaua

"Au plecat Rusescu, Piovaccari şi Keşeru, iar ceea ce am adus n-a fost nici măcar aproape de aceşti fotbalişti"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

Sezonul Atacantul-golgeter Nr. de goluri
2012-2013 Rusescu 26
2013-2014 Piovaccari 16
2014-2015 Keşeru* 17

* jumătate de sezon

Atacanţii Stelei în acest sezon

Jucător Goluri
Tade 6
Tudorie 3
Bawab 3
Marica 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
wba33
wba33  •  04 Mai 2016, 01:55
Postat de Dragos Ionescu pe 03 Mai 2016, 15:10

Rusescu,Keseru,Piovaccari : trei carnati.

Or fi daca tu zici, dar sunt cei mai buni carnati din romania din ultimii ani ;) Ar vrea si cei de la dinamo sa aiba asa carnati.

1745flo
1745flo  •  03 Mai 2016, 16:04

Mai trimiteti-l odata pe Marica la Marijeana, cine stie!-_-

473758546112656
Dragos Ionescu  •  03 Mai 2016, 15:10

Rusescu,Keseru,Piovaccari : trei carnati.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează