FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mijlocaș de la Rapid! Steaua și-a adus un jucător cu Mercedes de fițe și căruia îi place să trăiască în lux

Raiciu este cotat la 150.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de
Raiciu este cotat la 150.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2016 00:00

Steaua l-a transferat pe Cristian Raiciu, un fotbalist cu Mercedes de fițe și căruia îi place să trăiască în lux.

Steaua și-a asigurat luni noapte semnătura lui Cristian Raiciu, 20 de ani, care a evoluat ultima dată la Rapid în Liga B. Acesta a semnat pe cinci ani cu Steaua și a venit liber de contract, fiind impresariat de Anamaria Prodan.

Pentru că în această săptămână, steliștii au fost în febra meciului cu City, oficialii vicecampioanei au decis ca transferul acestuia să nu fie încă anunțat oficial.

Cristi a îmbrăcat deja tricoul vicecampionei în urmă cu patru zile, atunci când Steaua a jucat un meci de verificare cu Viitorul Domnești, formație din Liga a III-a, în care au jucat doar steliștii care n-au prins lotul în ultima perioadă.

Raiciu a simțit momentul și și-a schimbat deja statusul pe contul personal de Facebook: "Am început să lucrez la FC Steaua București". Mai mult, acesta a postat și o fotografie în care apare un citat al lui Octavian Paler: "Atinge steaua de neatins și nu-i uita pe cei care au crezut în tine".

Fanii din Grant nu l-au iertat și imediat au început comentariile și jignirile pe contul acestuia.

În Liga 1, Raiciu a bifat doar 17 minute, toate în tricoul Chiajnei, iar în noiembrie 2014, mijlocașul a jucat 8 minute chiar și într-un meci cu Steaua, introdus pe teren de Marius Șumudică.

"Îmi place să joc în atac, astfel că postul care mi se potrivește cel mai bine este cel de mijlocaș ofensiv", spunea Cristi când a semnat cu Rapid, formație pentru care a jucat în 19 meciuri în ultimul sezon.

Îi place să trăiască în lux

Deși are doar 20 de ani, lui Raiciu îi place să trăiască în lux! Se îmbracă doar de la firme celebre ca Valentino, Hermes sau Louis Vuiton și deține mai multe ceasuri de lux, marea lor majoritate Rolex, care valorează peste 100.000 de euro.

În plus, noul jucător al Stelei își etalează în București și supermașina pe care o are, un Mercedes‑Benz Clasa C, al cărei preț de catalog pornește de la 34.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1960511820848652
Eduard Latcan  •  06 Aprilie 2017, 19:39

Prostul care a scris articolul asta nu face diferenta intre un S cabrio si C class, dar stie ca Raiciu are ceasuri de 100.000€? Wow.

1231782316848004
Gelu Viorel  •  17 August 2016, 10:20

de aia nu apar jucatori ,joaca doar cei cu bani nu cei talentati

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close