FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mijlocaşul Rapidului aleargă de rupe pămîntul » "Run, Olberdam, run!" :)

Articol de , - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 18:59

Mijlocaşul brazilian de 25 de ani venit în această iarnă aleargă de rupe pămîntul în cantonamentul din Spania, motiv pentru coechipieri să-i zică "Forrest Gump"

Olberdam de Oliveira Serra a debutat oficial pentru Rapid marţi, în amicalul cu Malmo (0-0, 1-3 d.pen.). În ciuda faptului că a primit "galben" repede, sud-americanul a adunat laude pentru travaliul deosebit depus în cele 45 de minute în care a fost folosit de Marius Şumudică şi pentru încăpăţînarea cu care s-a bătut în încercarea de a recupera orice minge de la adversari.

"Zici că-i Forrest Gump!"
"E un jucător bun, care se vede că munceşte enorm! Uşor, uşor cred că va prinde primul «11». Este un luptător şi sînt convins că va demonstra că este şi valoros", a spus despre el "principalul" Rapidului. la Dolce Sport. Chiar dacă era în urmă cu pregătirea fizică, Olberdam i-a speriat pe secunzii lui Şumudică încă de la primul antrenament în Spania: a continuat să alerge, deşi îşi terminase norma! "După antrenament era mai vişiniu decît echipamentul. Toţi ne uitam la el şi nu ne venea să credem. Alergase dublu decît i se ceruse, din dorinţa de a arăta că nu a venit în excursie la noi", au spus ajutoarele lui Şumi. "Aleargă ăsta de zici că-i Forrest Gump! E bine că fuge ca nebunul, ne va ajuta să prindem din urmă liderul", s-au amuzat colegii mijlocaşului defensiv.


"Olberdam a jucat bine în repriza a doua cu Malmo. Va fi un jucător util Rapidului în retur"
Dani Coman, portar Rapid

"Olberdam se va integra repede la Rapid şi va fi un jucător de bază, veţi vedea"
Carlos Cesinha, mijlocaş Rapid


Duarte şi Ezequias, memorii împotriva Braşovului!
Rapidiştii Rui Duarte şi Ezequias au reclamat-o pe FC Braşov la Comisii, cerînd plata a patru salarii restante de fiecare. Iniţiativa jucătorilor i-a luat prin surprindere pe oficialii de sub Tîmpa: "Cînd au plecat în Giuleşti au semnat o hîrtie că renunţă la aceşti bani. Noi nu avem de plătit nimic!". Se pare totuşi că respectiva hîrtie nu a fost niciodată înregistrată la LPF, iar Braşovul ar fi obligată să le achite restanţele jucătorilor, aproximativ 80.000 de euro. "Regret enorm că am vîndut jucători la Rapid. Am avut încredere în nişte oameni care nu meritau acest lucru. M-au făcut, asta e!", a comentat patronul "stegarilor", Ioan Neculaie. (Istvan Deak)

Inbox:
- Rapidiştii joacă astăzi în turneul Copa del Sol împotriva celor de la Victoria Plzen, liderul din Cehia. Meciul e de la ora 15:00, liveTEXT pe GSP.ro.
- Portarul Dani Coman, crede că giuleştenii pot cîştiga campionatul: "Ne vom bate pentru a lua titlul".
- Mircea Lucescu i-a vizitat pe giuleşteni în hotelul din cantonamentul din Benidorm. Acesta a stat minute în şir de vorbă cu Pancu şi cu Rică Răducanu.
- Presa din Suedia îi ironizează pe rapidişti după meciul pierdut cu Malmo, 3-1: "Bucureştenii n-au putut cîştiga în faţa unei echipe de accidentaţi".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
rzvlau
rzvlau  •  05 Februarie 2011, 01:19
Postat de alpin. pe 04 Februarie 2011, 19:52

naet ce bine zici... la stelisti le zice oieri si la rapidisti le zice tot oieri, dar cu gun in fata

alpin, mamicutei tale cum i se spune? :))

alpin.
alpin.  •  04 Februarie 2011, 19:52
Postat de naet pe 04 Februarie 2011, 14:25

bai oiere....du-te tare l turma ta..deja pute a oua stricate... k doar asta aveti in loc d creier

naet ce bine zici... la stelisti le zice oieri si la rapidisti le zice tot oieri, dar cu gun in fata

alpin.
alpin.  •  04 Februarie 2011, 19:52

naet ce bine zici... la stelisti le zice oieri si la rapidisti le zice tot oieri, dar cu gun in fata

Vezi toate comentariile (8)
Comentează