FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Milhazes cumpărat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Poli îl va achiziţiona definitiv pe portughez la finele sezonului.

Împrumutat în ianuarie de la Rio Ave pe şase luni pentru doar 200.000 de euro, portughezul Car­los Milhazes (27 de ani) va fi cum­pă­rat definitiv de Timişoara.

Marian Iancu s-a decis să-l păstreze şi din vară pe fundaşul stînga după evoluţiile sale din retur şi va achita restul de 400.000 de euro, cît e clauza de achiziţie definitivă. “Costă puţin. Categoric îl vom păs­tra din vară, Milhazes e unul dintre pa­ri­urile noastre reuşite şi nu vom renunţa la el”, a declarat bossul alb-violeţilor, Marian Iancu.

Privit cu reticenţă la sosirea la Poli, deoarece a venit din liga se­cun­dă portugheză şi era nevoit să-l în­lo­cuiască pe unul din cei mai res­pec­taţi jucători, Ifeany Emeghara, Mil­hazes nu a avut o misiune uşoa­ră pe Bega. În doar cîteva luni, fun­da­şul stînga lusitan i-a cucerit de­fi­ni­tiv pe suporteri şi i-a convins şi pe şefii lui Poli că merită să rămînă în lot. “Încerc şi să văd ce părere au zia­rele, suporterii, dar pot spune că nu sînt satisfăcut de ceea ce am rea­lizat pînă acum. Ştiu că pot mult mai mult şi am multe lucruri de pus la punct. În plus, mai am nevoie de timp ca să mă pot obişnui cu jocul echipei, cu anumite scheme de joc”, a declarat Milhazes.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
 •  30 Aprilie 2008, 13:17

este un jucator impresionant pt fizic si felul in care vede jocul in teren. Am remarcat la el nu odata tupeul si forta pe care o are in joc. Nu vreau sa cobesc dar am remarcat ceva groaznic la Poli si in general in campionatul nostru ca dupa ce se remarca catdecat un fotbalist urmeaza o perioada lunga de accidentare. Vezi Rusici si Vrsic care la fel s-au dovedit transferuri reusite dar s-a intamplat ce s-a intamplat. Astfel de exemple sunt si au fost la mai multe echipe din liga intai.

 •  30 Aprilie 2008, 11:50

milhazes a facut uitata plecarea lui emeghara .bv milhazes tot asha ....

 •  30 Aprilie 2008, 08:39

http://bux.to/?r=onisimdarius intrati shi voi, pt fiecare click cate un cent

Vezi toate comentariile (5)
Comentează