FOTBAL  »  Superliga  »  

Miloşevici şi Voiculeţ s-au operat la Bologna

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea nu-i va putea folosi în turul campionatului primei ligi pe fundaşul Zoran Miloşevici şi atacantul Adrian Voiculeţ. Ambii jucători ai Argeşului au probleme medicale şi sunt deja la celebra Clinică din Bologna pentru a fi operaţi de menisc. În locul lor, conducerea clubului din Trivale va aduce doi jucători argentinieni şi doi români, din care unul a evoluat în ultimii ani în străinătate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  23 Iunie 2008, 20:54

bravo ma mihai stiu sigur 100% ca voiculet si milosevici sau operat la bucuresti ca am un prieten l-a club si stiu sigur.de unde le scoateti ma nu va e rusine sa bagati in ele asa.interesativa ma dupa aia vorbiti.sunatiii ma pe jucatori prima data

 •  23 Iunie 2008, 16:06

Milosevici e in tara, va face artroscopie:))De unde le scoate Marinescu asta?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează