FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI

Mioveniul şi Buzăul ţipă!

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Preşedintele Viorel Ilinca acuză schimbarea datei şi a orei de desfăşurare a meciului Ceahlăul - Poli Timişoara, care, programat iniţial pentru vineri la ora 20:30, la Kanal D, a fost mutat apoi pentru duminică la aceeaşi oră şi nu va fi televizat. “Schim­ba­rea n-are motive temeinice! Hotărîrea e abuzivă şi a fost luată de cineva care nu avea acest drept, doar Comitetul Executiv are această calitate. Vom face un memoriu la Ligă!”, a zis Ilinca. “Dacă o să fie ceva necurat o să-i vadă Dumnezeu şi n-o să intre mingea în poartă”, a comentat şi finanţatorul Gloriei Buzău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  03 Mai 2008, 00:25

delta tulcea s-a distrus singura prin nedepunerea dosarului de licentiere la federatie.CEAHLAUL a beneficiat de o clauza regulamentara, fiind echipa de pe locul 15 a ramas in liga 1. Nu este vina CEAHLAULUI ca cei din TULCEA nu au baza materiala si datoriile platite la zi...dar vad ca tu nu pricepi, esti prea orbit de patima! Cat despre CORVINUL, cu parere de rau se indreapta in mars fortat in liga a 3-a!

 •  01 Mai 2008, 12:15

sa-l vedem acum pe "corectu" de iancu daca baga botu la pianlti...

 •  01 Mai 2008, 12:12

astia de la gloriuta ar trebui sa-si vada in primul rand de meciul lor cu U Craiova, care la cum joaca sa fie multumiti daca pierd la limita.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează