FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / PRECAUŢI

Miranda şi Pekarici nu riscă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Miranda şi Pekarici sînt refăcuţi, însă dinamoviştii nu vor să-i forţeze pe cei doi, mîine, cu Dacia Mioveni, în Cupa Timişoreana.

Debutul oficial al ultimelor achiziţii, Osvaldo Miranda şi Nino Pekarici, se mai amînă cîteva zile. Cei doi fotbalişti s-au refăcut după accidentările suferite în turneul de pregătire din Antalya, însă au şanse mici să fie aruncaţi în luptă mîine, cu Dacia Mioveni, în "sferturile" Cupei Timişoreana. Deşi atacantul de 23 de ani şi fundaşul de 25 de ani s-au antrenat normal ieri, cuplul Dinu-Ţălnar nu doreşte să rişte o eventuală recidivă e jucătorilor.

Pe lîngă Pekarici şi Miranda, şi Adrian Cristea ar putea rata confruntarea cu argeşenii, după ce s-a ales cu o contuzie puternică la coapsa dreaptă în meciul cu Ceahlăul (2-1). Mijlocaşul de 24 de ani s-a antrenat ieri separat, acuzînd încă dureri puternice în zona afectată. "Nu cred că se pune problema ca Miranda şi Pekarici să joace miercuri. Chiar dacă nu mai acuză dureri la pomete, argentinianul nu e încă pus la punct cu pregătirea fizică. Şi sîrbul e mai bine, dar cel mai probabil cei doi vor intra sîmbătă, tot cu Mioveniul, dar în campionat. Nici pe Cristea, probabil, nu-l vom avea în primul «11» la meciul din Cupă", a spus Ţălnar.

Andrei Mărgăritescu şi Flavius Stoican, care s-au ales şi ei cu contuzii puternice după meciul cu Ceahlăul, sînt aproape recuperaţi, ambii urmînd evolua miercuri în disputa ce va avea loc pe terenul din Urziceni.

"Ne aşteaptă un meci greu împotriva Mioveniului, aţi văzut ce surprize au fost etapa care a trecut. Acum nici un meci nu mai poate fi considerat uşor"
Cornel Ţălnar

"Am avut mare ghinion să mă accidentez la al doilea meci amical la Dinamo. Am tras tare să mă recuperez şi sper să fiu cît mai repede apt să joc un meci întreg"
Nino Pekarici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2008, 02:02

Pekaric-iu mamiiiii lor:P FD4E

Vezi toate comentariile (1)
Comentează