FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Mircea Lucescu a intrat la GSP Live și l-a „taxat” pe Kopic: „Nu înțeleg!”

Mircea Lucescu a vorbit la GSP Live despre meciul lui Dinamo cu Petrolul
Mircea Lucescu a vorbit la GSP Live despre meciul lui Dinamo cu Petrolul

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 11:50 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 15:14

Mircea Lucescu (78 de ani) a intervenit marți la GSP Live și a analizat remiza înregistrată de Dinamo în fața celor de la Petrolul, scor 1-1. Tehnicianul a explicat unde au greșit dinamoviștii.

„Il Luce” a fost prezent pe „Arcul de Triumf” și a menționat faptul că penalty-ul dictat de Horațiu Feșnic în ultimele minute a fost acordat eronat. Chiar și în acest caz, Lucescu nu a înțeles de ce Dinamo s-a retras atât de mult în repriza a doua și i-a permis Petrolului să atace constant.

Ce a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „câinilor” acuză
DINAMO - PETROLUL
Ce a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „câinilor” acuză

Mai mult decât atât, antrenorul nu a înțeles schimbările făcute de Zeljko Kopic (46 de ani), tehnicianul „câinilor”. Dinamo a terminat partida cu 6 apărători, dintre care 4 fundași centrali.

VIDEO. Mircea Lucescu a dat verdictul: „Înlocuirile nu au fost cele mai bune”

„Toți cei din lumea fotbalului sunt de acord că nu a fost penalty. Mi s-a părut exagerată decizia. A acordat corner, iar arbitrul VAR l-a chemat și a început o întreagă analiză care până la urmă s-a transformat într-o decizie în defavoarea lui Dinamo.

Meciul putea să ducă spre un rezultat de egalitate, ținând cont că prima repriză a aparținut lui Dinamo, iar în repriza a doua a considerat că e necesar să apere rezultatul, fără să pună probleme apărării Petrolului.

Dinamo a greșit că a făcut pasul înapoi. Nici înlocuirile nu au fost cele mai bune pentru echipă, erau într-o situație în care mai aveau posibilitatea să marcheze. Nu înțeleg de ce... În momentul în care ai 6 jucători pe linia de fund e normal să faci pasul înapoi.

Când ajungi să te aperi în careu orice se poate întâmpla, s-au dat și niște faulturi care n-au fost evidente, de acolo s-a marcat și golul. Apărătorii dinamoviști au resimțit presiunea rezultatului și le-a fost frică pe final de meci, iar Petrolul a evoluat mai bine. Din păcate, rezultatul a fost decis de arbitru”, a declarat Mircea Lucescu, la GSP Live.

Mircea Lucescu, despre șansele lui Dinamo de a rămâne în Superligă: „O astfel de greșeală duce la sacrificarea unei echipe”

Chestionat de moderatorul Alexandru Barbu în legătură cu șansele lui Dinamo de a rămâne în Superligă, Mircea Lucescu nu a fost la fel de optimist precum în ultima perioadă. Antrenorul a explicat faptul că va urma o perioadă foarte grea, iar moralul jucătorilor ar putea fi afectat de acest rezultat dramatic.

„Va fi foarte greu, nu e o echipă formată din jucători dinamoviști, sunt jucători care în finalul acesta de campionat ar fi trebuit să demonstreze că experiența care i-a adus în campionatul României îi va ajuta să salveze echipa de la retrogradare. O astfel de greșeală duce la sacrificarea unei echipe.

Din astfel de greșeli se ajunge la pedepsirea unei echipe. Dinamo trebuie să facă eforturi mari de tot, să treacă peste acest moment dificil și să-și revină. Sunt jucători cu experiență, nu sunt copii, să strângă rândurile!

Un Dinamo cu stadionul plin însemna cu totul altceva față de un Dinamo care luptă să se salveze cu tribunele goale. Au fost pedepsiți de două ori (n.r. suspendarea terenului + decizia de aseară). E prea mult”, a adăugat Mircea Lucescu.

VIDEO. GSP Live, emisiunea integrală cu Ciprian Marica, Ovidiu Ioanițoaia și Mircea Lucescu

Citește și alte știri:

A plâns în hohote lângă Andrei Nicolescu! Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo
DINAMO - Petrolul 1-1
A plâns în hohote lângă Andrei Nicolescu! Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo
VAR-ul a cedat la faza decisivă din Dinamo - Petrolul! Dezvăluire incredibilă: de ce a durat 9 minute analiza
DINAMO
VAR-ul a cedat la faza decisivă din Dinamo - Petrolul! Dezvăluire incredibilă: de ce a durat 9 minute analiza

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  02 Aprilie 2024, 20:10

Lucescu tot vorbeste de pedepse. De vinovatii nu prea. Asa facea si pe vremuri. Ilie Ceausescu, Valentin , aia erau vinovati. Postelnicu, care ameninta cu arestul, conficarea blugilor si cafelei aduse de alte echipe, era un sfant. Motiv pt care Lucescu i-a platit toate cheltuieliele acestui sfant, pana la moartea lui. Unul care l-a apreciat pe Postelnicu, are caderea morala sa vorbeasca despre ce e drept?

laursenior
laursenior  •  02 Aprilie 2024, 17:30

O decizie ce pune paie pe foc, diletantilor arbitri video. A fost sau nu a fost, asta-i intrebarea, a carui raspuns il da Mircea Lucescu (fara imaginile si tehnoligia VAR, dar bazat pe o expertiza greu de contestat) In mod normal, arbitri de la asistenta video (VAR) au tehnologia (sau, ar trebui sa o aiba!) care sa le permita luarea unei decizii FARA GRESEALA! Dar NU, se vede ca acestia dau solutia "dupa ureche"! Arbitri desemnati s-au remrcat prin interminabile minute de asa zisa "analiza" a fazei, ca pana la urma, sa o dea "in bara", cu decizii anapoda! La penalti, pareri avizate de tecutul si experienta in fotbal sustin ca nu a fost penalti! Asa o fi! Pentru obisnuitul privitor al unui meci, din reluarea imaginilor (mai putin, in poza din Gazeta), inimosul dinamovist la luat la tranta pe ploiestean si...punct! Primeaza insa, opiniile specialistilor (chiar daca au un trecut dinamovist) si mai putin cele chibitilor, la care s-au alaturat arbitri video (indecisi, incapabili, dupa mai bine de 11 minute, au lasatdecizia centralului!). Daca seful CCA, ar avea inregistrate "tocmelile" arbitrilor VAR, ar fi in cunostinta de cauza cu privire la profesionalismul acestora, retinand de la delegari pe cei in culpa! Din pacate, Dinamo poate plati scump decizia! Revin la seful CCA, cel care INCA nu se intreaba dece "mama naibii" arbitri VAR stau minute intregi pana la luarea unei decizii? Un pic exagerata afirmatia "„Toți

scooter
scooter  •  02 Aprilie 2024, 16:13

Asta a fost faza cu centrarea in care a fost OUT ( mingea a iesit ) initial pentru Dinamo si l-a dat la Petrolul ? Sau aia a fost mai inainte ? Tot in ultimele minute este o faza in care se vede CLAR la reluari ca mingea iese afara cu jucatorul de la Petrolul dribland, dar tot Petrolul bate out.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează