FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mircea Rednic e pregătit să plece de la Petrolul » A primit deja prima ofertă: "Oferta este reală"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 11:53

Mircea Rednic a anunțat ieri că nu și-a mai prelungit contractul cu Petrolul Ploiești și e posibil să părăsească formația prahoveană la sfîrșitul sezonului.

Oferte au început deja să apară pentru cel poreclit "Puriul". Primul club interesat de serviciile antrenorului român este Hajduk Split, ocupanta locului 4 din campionatul croat.

"Aşa este. Oferta este reală 100%. Ei mă aşteaptă ca în zilele următoare să dau un răspuns. Aştept să văd şi ce se întîmplă aici la Petrolul, pentru că eu tot aştept să văd că se mişcă ceva" a declarat Rednic pentru Digisport.

Ultimul român care a fost la Hajduk Split a fost Florin Cernat. Rednic a mai antrenat în străinătate pe Gent, Al-Nassr, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran și Standard Liege.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
masim
masim  •  28 Aprilie 2015, 21:20

sper din tot sufletul ca Remnic se duce pe pustii locuri. Dupa ce a facut o totala brambureala la amaratii astia ar face un nesperat gest de bine sa plece. Dute la sarbi ca acolo poate ei si bataie ca o meriti !

444001919101397
Florean Andrei  •  28 Aprilie 2015, 13:38

Mă Rednic, parcă alaltăieri te-ai lăudat că ţi-ai prelungit contractul cu Petrolul, pe un an, deşi ăia te rugau să mai rămâi doi. Ştiam eu că nu vei face mulţi pureci la o echipă în pioneze, de altfel !

andrew65
andrew65  •  28 Aprilie 2015, 12:51

e normal sa aiba oferte dupa rezultatele excelente de la cfr si petrolul ! Are o carte de vizita de invidiat , adica ceva mai mult de zero barat. Mercenar ca antrenor va ramane in istorie doar ca un jucator bun.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează