FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA ARAD

video Mircea Rednic, misterios înainte de partida cu Dinamo, decisivă pentru „câini”: „Observ că se tot vorbește. Există anumite suspiciuni” + „M-a deranjat modalitatea în care am fost dat la o parte”

Rednic, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo
Rednic, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 20:16 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 20:34

Mircea Rednic a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „câini” în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. „Puriul” a lăsat de înțeles faptul că va folosi cea mai bună echipă pe „Arcul de Triumf” și că nu există nici un fel de presiune la adresa sa.

Ca jucător, antrenorul arădenilor are în palmares două titluri și trei Cupe ale României cu Dinamo, fiind și arhitectul ultimului titlu câștigat de aceștia, în 2007.

Presa din Scoția confirmă BOMBA pe care ar încerca-o Dan Șucu » „El este favorit să preia banca tehnică”
RAPID
Presa din Scoția confirmă BOMBA pe care ar încerca-o Dan Șucu » „El este favorit să preia banca tehnică”

VIDEO. Mircea Rednic, înainte de partida cu Dinamo: „Nimeni nu pune presiune pe Mircea Rednic!”

„Este ultimul meci din play-out, observ că se tot vorbește. Există anumite suspiciuni, care nu își au rostul. Sunt profesionist, sunt aici, trup și suflet pentru Arad. Fac tot ce se poate pentru ca echipa mea să obțină rezultate. Nimeni nu credea că putem ajunge aici, am primit bobârnaci atât eu, cât și conducerea, în special în legătură cu licența pentru cupele europene. S-a realizat mult mai mult decât ne-am propus, obiectivul fiind salvarea de la retrogadare.

La sfârșitul acestui play-out, nu avem nici un fel de emoție. Suntem pe primul loc, nu ni-l ia nimeni, însă asta nu înseamnă că nu vom trata cu maxim de seriozitate meciul de duminică. Îi văd pe diverși spunând că Dinamo ne-a bătut în ultima etapă a sezonului regular. Ne-au bătut cu un gol norocos, un șut deviat de la 16 metri de Conte. În repriza a doua, ei nu au avut nici o ocazie de a înscrie”, a spus tehnicianul arădenilor despre partida cu fosta sa echipă.

Am mare respect pentru echipele unde am jucat sau antrenat, le mulțumesc din suflet. M-au ajutat să mă realizez ca sportiv și om, dar acum sunt antrenor și îmi respect statutul și meseria. Pe mine mă interesează echipa mea. Suntem într-o perioadă foarte bună, voi folosi cea mai bună formulă pe care o am la dispoziție. Nu au existat presiuni și nimeni nu pune presiune pe Mircea Rednic!
- Mircea Rednic, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo

Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
+20 FOTO

„Nu s-a pus niciodată problema de bani!”

Privind cei 48.000 euro pe care Mircea Rednic i-ar mai avea de primit de la clubul alb-roșu, acesta a spus următoarele: „Administratorul judiciar spunea că nu îi merit. El a luat 6% + TVA din transferul lui Sorescu, ce merit avea el atunci? Este un proces în derulare, vedem ce decizie se va lua. Este vorba de respect.

Nu am făcut niciodată acest lucru, însă m-a deranjat modalitatea în care am fost dat la o parte. Nu îl poți notifica pe Mircea Rednic, care a făcut atâtea performanțe pentru Dinamo, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Asta m-a deranjat, nu s-a pus problema de bani.

Citește și alte articole despre Dinamo:

Florin Prunea știe cine va retrograda în Liga a 2-a
RETROGRADARE
Florin Prunea știe cine va retrograda în Liga a 2-a
Romario Benzar a răbufnit dur după diminuarea pedepsei lui Hakim Abdallah: „Incredibil! Și șase etape erau puține! Sună-mă, comisie, și pe mine să vezi dacă sunt bine!”
DINAMO
Romario Benzar a răbufnit dur după diminuarea pedepsei lui Hakim Abdallah: „Incredibil! Și șase etape erau puține! Sună-mă, comisie, și pe mine să vezi dacă sunt bine!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
adybumbescu
adybumbescu  •  11 Mai 2024, 16:10

Rednic inca mai are de primit bani de la DDB.asa ca distractie placuta la Matineu...

mzm1
mzm1  •  11 Mai 2024, 13:40

Rednic mai bine tăcea și stătea liniștit în banca lui. Pentru că va fi penibil s-o dea la întors după ce va pierde meciul. Și știe sigur că... trebuie să-l piardă! E ridicol să insiste de atâtea zile că va învinge pe Dinamo, că va folosi cea mai bună formulă de echipă, bla, bla!

emil1986
emil1986  •  11 Mai 2024, 10:14
Postat de Cartezius pe 11 Mai 2024, 09:20

Asevarul e ca despre Petrolul-Botoșani(meci de cooperativa),au vorbit doar... spectatorii, care i-au huiduit pe blatiști!La fel și la Sibiu,unde Hermanstadt i-a dat meciul Iașilor!Și au mai fost„omenii”:FCU-„U” Cluj,Botoșani-Voluntari,Iași-Voluntari-acolo a defectat portarul-unul Vâlceanu care și-a bagat mingea in poarta de doua ori)!De ce?Fiindca„presa”e intimidata de omnipotența cooperativei!

Du-te ma si fa-ti un RMN la cap. Poate-si da neurologul seama de ce suferi sa-ti da tratamentul adecvat.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează