FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

Mircea Rednic, atac subtil la adresa lui Ovidiu Burcă: „Kopic nu filosofează”

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 21:12 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 21:24

Mircea Rednic se gândește deja la meciul DinamoUTA, duel din ultima etapă a sezonului regular ce poate consemna calificarea „Bătrânei Doamne” în play-off. Simbolul dinamovist ca jucător și antrenor l-a „înțepat” cu această ocazie pe Ovidiu Burcă, fostul tehnician al „câinilor roșii”.

  • Dinamo – UTA, meci contând pentru etapa a 30-a din Liga 1, ultimul din sezonul regular, este programat vineri, 8 martie, de la ora 20:00.

Mircea Rednic, antrenor al arădenilor, a atras atenția asupra faptului că Dinamo arată mult mai bine față de începutul sezonului. „Puriul” l-a lăudat pe Zeljko Kopic, actualul antrenor al „câinilor”, despre care a spus că are experiență și eficiență.

Și s-au făcut 13! FCSB profită de autogolul la play-off al Petrolului. Clasamentul actualizat în Superligă
FCSB - PETROLUL PLOIEȘTI 1-0
Și s-au făcut 13! FCSB profită de autogolul la play-off al Petrolului. Clasamentul actualizat în Superligă

Ovidiu Burcă, taxat subtil de Mircea Rednic

Rednic a lăsat să se înțeleagă despre Burcă, antrenorul lui Dinamo în prima parte a sezonului, că era preocupat mai mult să „filosofeze”.

„Mai e un meci foarte important cu Dinamo. Nu este uşor, e o echipă mult mai solidă decât la începutul sezonului.

La început era spectacol, filosofie, dar nu îşi creau ocazii. Acum e diferit! Kopic e un antrenor cu experienţă, e eficient, nu filosofează. Vineri trebuiau să câştige meciul cu Poli Iaşi (n.r.- încheiat 0-0)”, a declarat Mircea Rednic, conform OrangeSport.ro.

Prime pentru UTA în cazul calificării în play-off

El a dezvăluit, de asemenea, că are inclusă o primă în contract dacă UTA se va califica în play-off, răsplată valabilă și pentru elevii săi.

„Primele sunt rare, mai am contract încă un an de zile. S-ar putea să am o primă de play-off şi o mărire de salariu. Pentru locul ăsta au (n.r.- jucătorii) primă”, a mai spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic vrea să îl păstreze la Arad pe Cătălin Vulturar

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a sugerat la conferința de presă de la finalul victoriei cu FCU Craiova, 3-2, că va insista pentru păstrarea lui Cătălin Vulturar sezonul viitor.

La conferința de la final, Rednic a sugerat că va încerca să îi prelungească împrumutul lui Vulturar mai departe de finele sezonului în curs. Cătălin aparține de Rapid, care l-a cumpărat de la Lecce cu 400.000 de euro.

„E jucătorul Rapidului (n.r.- Cătălin Vulturar), dar domnul Șucu e un om inteligent și știe că un jucător care stă pe bancă și nu joacă nu are cum să progreseze. Aici le creăm toate condițiile, au și un antrenor de nu mai vorbesc, Doamne-Dumnezeule, ce antrenor! Glumesc (n.r. - zâmbește)”, a afirmat Rednic.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Mircea Rednic, conferință de presă la finalul meciului UTA - FCU Craiova. L-a lăudat pe Cătălin Vulturar, mijlocașul împrumutat de la Rapid: „Are calitate, este inteligent”

Citește și:

Nebunie la Atletico Madrid - Betis: portarul a intrat în istorie în nici 20 de minute! » Autogolul a fost doar începutul
ATLETICO MADRID - BETIS 2-1
Nebunie la Atletico Madrid - Betis: portarul a intrat în istorie în nici 20 de minute! » Autogolul a fost doar începutul
România câștigă în Croația după un meci electrizant și e CALIFICATĂ la Europeanul din iarnă!
PRELIMINARII CE 2024
România câștigă în Croația după un meci electrizant și e CALIFICATĂ la Europeanul din iarnă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  03 Martie 2024, 22:54

Si Rednic... Se cearta cu ala care nu mai este.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează