FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic s-a aprins chiar înaintea Derby-ului de România și promite să taie în carne vie: ”La iarnă ne vom despărți”

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 00:00

Rednic a anunțat că pînă de Revelion va face curățenie în cadrul lotului

Numărătoarea inversă a început, mai sînt 6 zile pînă la Derby de România, iar Mircea Rednic nu este mulțumit deloc. Nici victoria din amicalul cu FC Olt Slatina, 4-1, nu l-a satisfăcut pe antrenorul de 53 de ani, care nu și-a menajat elevii după meci.

Iar anunțul a fost făcut public: la iarnă va urma o nouă curățenie generală la nivelul lotului. "Puriul" a fost deranjat de faptul că oltenii, locul 1 în Seria C3, au condus la pauză, 1-0, dar au și avut momente în care au controlat jocul. Pînă la reușita lui Matei și hattrick-ul lui Gnohere.

"Sînt drastic, mai ales cu străinii"

"Eu am dat posibilitatea tuturor să joace, dar n-am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor. Aici e vorba de respect. Nu poți fi dominat de o echipă de liga a treia care e pe cale de dispariție! Eu le-am atras atenția băieților, însă n-au înțeles, iar la iarnă ne vom despărți. Sînt sever și foarte drastic cu unii dintre fotbaliști, mai ales cu cei străini. Nu e de joacă, deși a fost un amical, iar eu le-am zis să fie atenți să nu se accidenteze înainte de Derby. Duminică, va fi altceva cu Steaua, alt meci, altă atmosferă".

"Le-am dat jucătorilor exemplul lui Gnohere. Joacă și-n amicale, și-n oficiale. Dacă-i aduci mingea în fața porții, din trei ocazii dă trei goluri. Asta înseamnă să fii atacant! Și asta chiar dacă are mult de lucru, e nepregătit și face eforturi să slăbească"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Trage mai des!"

Cosmin Matei a marcat în amicalul cu FC Olt, 4-1, cu un șut din afara careului, iar Rednic a glumit pe seama căpitanului său: "E primul șut după 6 luni. El, de obicei, ajunge în fața porții și vrea să paseze, are numărul 10 pe spate, poate din cauza asta. Sau nu știu dacă-l are". Decarul n-a făcut nazuri: "Are dreptate nea Mircea, stă mereu cu gura pe mine să dau la poartă, să încerc șutul, așa că am făcut-o și a ieșit golul". Chiar și Danciu-gol l-a povățuit pe finul său: "I-a spus și nea Mircea, i-am zis și eu, cu toții: «Trage!». Are de multe ori posibilitatea de a șuta, dar preferă pasa. Păcat, pentru că știe cu mingea și ar da goluri frumoase". Matei are două goluri și trei assist-uri în acest sezon.

Danciu premiat

Ionel Dănciulescu, 38 de ani, a revenit pe teren, sîmbătă, în orașul natal, Slatina, pentru meciul de retragere. A jucat bine vreme de 30 de minute în amicalul cu FC Olt, după care a părăsit terenul în aplauzele celor 3.500 de spectatori. A primit flori din partea gazdelor, din partea lui Rednic și a staff-ului său, dar și-un trofeu personalizat. "M-a lăsat fără cuvinte. Nici nu mă așteptam. A venit pe nepregătite și chiar m-a impresionat. Cuvintele de mulțumire sînt prea puține față de ce simt. A fost o surpriză extraordinară să și joc", a spus Dănciulescu pentru GSP.ro. Legendarul fotbalist, ajuns director sportiv, a marcat 152 de goluri în 355 de meciuri în tricoul roș-albilor.

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează