FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, SÎMBĂTĂ, 18:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK+

Mircea Rednic Show » Declarații spumoase făcute de tehnicianul lui Dinamo înaintea derby-ului cu Astra

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 00:00

Tehnicianul roș-albilor a fost într-o formă excelentă ieri, nepărînd preocupat de derby-ul cu liderul clasamentului

Lui Mircea Rednic îi dă mîna să rîdă! Antrenorul "cîinilor" le-a promis suporterilor că Dinamo se va lupta la titlu încă din acest sezon, momentan, după 12 etape, echipa lui fiind la 3 puncte de liderul Astra, adversarul de mîine. Tehnicianul de 53 de ani a fost spumos la conferința de ieri:

  • "Nu mi-e teamă de bălți pe Național Arena sau că va fi vreo cascadă dacă plouă. Toți jucătorii mei știu să înoate. Numai antrenorul nu știe... Dar sper să mă salveze cineva și pe mine, poate voi, ziariștii, să nu mă lăsați să mă scufund!"

  • "Mie nu-mi pare rău că am căzut cu Pandurii în Cupa României. Nu m-am săturat de gorjeni, chiar au echipă care joacă fotbal. Pe mine mă doare că facem 5 ore pînă la Severin. Cel mai bun să se califice, adică noi" ;)

  • "Sînt meciuri grele, știam că așa se va întîmpla. De-aia ne-am luat partide ușoare în vară, cu ospătari, că știam ce ne așteaptă acum. Sîntem căliți"

"Eu le-am zis jucătorilor că doresc să rămînem realiști, conectați, să nu ne gîndim prea departe, pînă la finalul campionatului drumul e lung. Mai e de muncă și trebuie să rămînem modești"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

"Domnul Negoiță zice că titlul nu e obligatoriu în acest an, dar putem visa. Dacă visăm, realizăm. Pas cu pas. Îmi doresc să luăm campionatul, dar va fi greu"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Și Shalaj, și Grandin în stand by

Mijlocașii Gezim Shalaj, 25 de ani, ex-Pandurii, și Elliot Grandin, 27 de ani, ex-Astra, au fost propuși "cîinilor", însă dinamoviștii au amînat discuțiile finale pentru weekend, după meciul cu giurgiuvenii. Shalaj e favorit să îmbrace tricoul alb-roșu, a rămas să facă luni vizita medicală. "Mijlocașul pe care-l voiam n-a semnat încă, nici n-a venit în țară. Înainte de meciul cu Astra nu mă interesează subiectul legat de transferuri", a declarat Rednic.

"Cluburile au fost ținute ca un mort în vitrină"

Ionuț Negoiță a explicat în termeni plastici situația de la Dinamo comparativ cu alte grupări: "Decizia de a intra în insolvență a fost luată pentru că n-aveam încotro. Pentru Dinamo e un nou început. Degeaba avem o casă frumoasă, dacă la primul cutremur cade, aşa cum s-a întîmplat la multe cluburi din România. Au fost ţinute ca un mort în vitrină şi la un moment dat lumea şi-a dat seama că e mort chiar dacă era machiat frumos. Dinamo este primul club ieșit din insolvență și, din păcate, cred că va fi și singurul".

Gnohere, văzut viitor golgeter

Budescu (Astra), Hora (Pandurii) și Cristian Lopez (CFR) au fiecare cîte 6 goluri pînă acum în Liga 1, dar Gnohere e considerat favorit la cîștigarea titlului de golgeter. Într-un sondaj GSP.ro, 10.500 de fani dintre cei 20.000 cred că dinamovistul va ieși puncherul ediției. Momentan, francezul are 5 reușite în campionat. Budescu este pe locul secund în topul preferințelor microbiștilor, cu 2.800 de voturi, iar Chipciu e pe trei, cu 2.600 de voturi.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (61)
moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  02 Octombrie 2015, 13:38
Postat de gelu.popica pe 02 Octombrie 2015, 13:35

si cu arbitru 14.

Iar ai pierdut la "Popică Prostul"? De data asta, ce poruncă ai primit?

zecs93
zecs93  •  02 Octombrie 2015, 13:37
Postat de gelu.popica pe 02 Octombrie 2015, 13:35

si cu arbitru 14.

Stai linistit draga ca arbitreaza unu din *** si sigur iara ne lasa ologi pe teren in vreo 9-8 jucatori ca sa castige adversaru ca deh, Dinamo da frisoane multora si nu trebuie sa urce !!! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gelu.popica
gelu.popica  •  02 Octombrie 2015, 13:35
Postat de zecs93 pe 02 Octombrie 2015, 13:34

sau vandut 15.000 de bilete fara Peluza Catalin Hildan, deci in total si cu PCH-ul vom fi 25.000 dar poate se mai ingramadeste lumea acum pe ultima suta de metri !!! Nu veniti pentru meciu in sine ci veniti pentru Catalin Hildan ca naiba, sau facut 15 ani de la moartea sa. DUMNEZEU sa te odihneasca CAPITANE !!! Sa fim al 12 jucator iar catalin de sus al 13 !!!

si cu arbitru 14.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează