FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mircea Sandu a discutat cu mama lui Alibec despre problemele jucătorului: "Poate face asta"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 10:49

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a dezvăluit că a purtat o discuție cu mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, pe vreme când atacantul era la echipele de juniori și i-a oferit sfaturi acesteia legate de comportamentul jucătorului. 

Mircea Sandu i-a transmis în urmă cu peste 10 ani mamei lui Alibec să aibă grijă de alimentația tânărului jucător, însă susține că o schimbare reală de comportament poate veni doar de la Denis.

"Viața în afara terenului trebuie să fie foarte atent controlată. Am avut o discuție cu mama lui cu peste 10 ani în urmă, a înțeles că e bine să aibă un pic de grijă la alimentația de acasă.

Dar el e singurul care poate să se autocontroleze și să-și facă o revizuire a comportamentului. De exemplu, nu mai stai 7 ore pe tabletă, stai maximum jumătate de oră", a spus Mircea Sandu la TV Digi Sport.

După ieșirea nervoasă avută în meciul cu FC Voluntari din ultima rundă, dar și din cauza evoluțiilor slabe din ultima perioadă, Denis Alibec a fost exclus din lot de Nicolae Dică și a fost amendat de patronul Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  17 Octombrie 2017, 20:08

Mama lu Alibeeec! Să știți că nu e cuminte și se bate cu fetele!

sasha8777
sasha8777  •  17 Octombrie 2017, 18:53

Amendat? Parol gigica ii sufla si in buzau ca sa faca milioane de pe urma lui

mariuss72
mariuss72  •  17 Octombrie 2017, 12:14

Problema mare, s-a suparat mamita lui domnu' Goe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează