FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Mircea Sandu: “Îl vreau pe Tudor!”

Articol de , - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Şeful FRF a insistat ca derbyul de mîine să fie arbitrat de Alexandru Tudor, însă abia azi se va face anunţul oficial.

Doar trei persoane cunosc numele arbitrului care va oficia mîine seară finala campionatului: “centralul” în cau­ză, Ionuţ Lupescu şi Mircea Sandu.

Ultimul a fost şi cel care a avut cuvîntul hotărîtor în privinţa brigăzii de arbitri, iar în fruntea acesteia se va afla mai mult ca sigur Alexandru Tudor.

Lupescu l-a dorit pe Augustus, apoi a fost presat dinspre CFR şi Dinamo pentru a-l trimite pe Balaj, dar Mircea Sandu a dorit cu orice preţ să meargă pe mîna lui Ale­xandru Tudor. Motivele? E primul pe lista FIFA, e bucureştean, e cel mai experimentat dintre cei 3, avînd la activ două meciuri Dinamo - Steaua arbitrate. În plus, i-ar oferi şansa să se reabiliteze după erorile de la Steaua - CFR 3-1.

Asistenţi vor fi Aurel Oniţa şi Eduard Du­mi­tres­cu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (52)
 •  03 Mai 2008, 22:20

asa a vrut JIJI si nasu s-a conformat.TUDOR are o datorie fata de nasu de cand l-a promovat...

 •  03 Mai 2008, 19:55

Mise pare cel putin bizara afirmatia "i-ar oferi şansa să se reabiliteze după erorile de la Steaua - CFR 3-1". Dupa ce a trantit la modul rusinos, vizibil si de pe Luna, unul dintre cele mai importante meciuri ale campionatului, i se da ocazia sa mai tranteasca unul si, culmea, tot cu Steaua, beneficiara meciului de pomina cu CFR. E ca si cum l-ai pune pe lup paznic la oi "ca sa se reabiliteze", sa dovedeasca ca de-acum s-a facut vegetarian.

 •  03 Mai 2008, 19:16

"spritache" l-ar fi vrut pe deaconu, golgeterul arbitrilor, insa acesta are o intindere de pe urma brichetei, asa ca il foloseste pe cel cu doua penalty-uri ceferiste ascunse in barba.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează