FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mirel Rădoi a găsit vinovații pentru ratarea titlului de către FCSB: "Nu e vina lui Alibec"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 18:28

Mirel Rădoi, 37 de ani, fost jucător și antrenor la FCSB, a vorbit despre problemele prin care trece Denis Alibec și spune că oficialii echipei sunt de vină dacă vor pierde titlul în favoarea celor de la CFR.

"Nu sunt dezamăgit de Alibec, dar poate și el ar fi avut așteptări mai mari de la el însuși, și-a fixat niște standarde. Eu cred în continuare în el, pentru că e un jucător cu potențial.

Dacă Steaua va pierde campionatul, nu e vina lui Alibec. Uitați-vă câte scandaluri apar. Și conducerea are un rol aici. Fotbaliștii evoluează cu presiunea care vine din partea conducerii", a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

FCSB va juca în această seară la Craiova un meci decisiv cu Universitatea. Roș-albaștrii sunt obligați să nu piardă pentru a mai avea o șansă cât de mică la titlu.

Citește și: Mirel Rădoi despre U Craiova - FCSB: "Becali distruge tot în doar 30 de secunde"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1668012466755844
Cornel Burcea  •  14 Mai 2018, 21:54

Ce antrenor este asta care vorbeste dupa ce s a facut *** crede ca avand bani esti cineva se inseala. S-a ia exemplu lui Chiva care a fost de trei ori ca el si sta in banca lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  14 Mai 2018, 21:30

Iar ... Radoi ... a fost un luptator adevarat ... 100% profesionist ... o placere sa-l vezi jucand! Orientul Mijlociu ... l-a schimbat ... astazi este imaginea pura ... a relaxarii ... si a mentalitatii de vacanta specifica tarilor arabe! ...:)) Conducerea nu a fost de vina cand a dat echipa pe mana lui Radoi la 34-45 de ani ... cu 0 experienta in antrenorat, fara licenta pro ... unde mai vedeti voi asa ceva ... decat la Gigi Becali? ...:)) 2-3 ani mai tarziu ... si omul tot nu s-a apucat de antrenorat ... nici nu cred ca si-a luat licenta! Sigur ca ... conducerea este de vina ... pentru o groaza de chestii ... mai putin ca Alibec e total pe langa ... fotbalul de inalta performanta ... dpdv psihologic ... Eu ca si manager / patron la un club ... as angaja in primul rand un psiholog / profiler ... si nu ar veni nici un jucator la club pana nu ar trece un test specific ... pentru ca nu este niciodata de ajuns ... sa ai talent. Si as aduce la club numai jucatori de cu spiritul lui Texeira, Planici ... Alibec de cate ori pierdea mingea ... se enerva, injura si se deplasa in directia opusa in care era mingea ... vocifererand! Nu ai ce sa faci cu asemnea gen de jucator ... daca reactioneasa asa de fatalist dupa o minge pierduta ... iar dupa un meci prost ... iti iese din forma ... tot sezonul! Trebuie sa te uiti prima data ... ce este in capul unui jucator ... nu in picioare! Si daca avea 17 ani ... mai avea scuze ... ca putei spune ca este un copil ... la 25+ ... nimic! ...:))

crimson.veritas
crimson.veritas  •  14 Mai 2018, 21:14

Asa e in fotbalul european ... e competitie, sunt meciuri multe, este presiune ... pentru relaxare ... exista Orientul Mijlociu, China ... acolo unde cresc banii pe sub pamant ...:)) ... sau in Liga 4 ... acolo unde joaca Steaua 2017 ... pentru titlu in Romania de bate FCSB ... nu Steaua ...:)) Mai departe ... jucatorii, antrenorii ... au niste obiective in contract ... daca nu le indeplinesc ... pleaca! La cati banii au fost dati pe Alibec si lui Alibec ... si cate sanse i s-a dat ... cate porcarii i-au fost iertate ... a facut 2 meciuri decente tot sezonul ... cu Plzen in calificari si la Lisabona in play-off ... lasa-ne cu ... vrajeala asta! ...:)) Romania este plina de ... distribuitori de vina ... si cum este pe la noi ... Actorii nu sunt niciodata de vina ... ca nu stiu sa joace si sa-si indeplinesca obiectivele si atributile de serviciu ... de vina sunt cei care-i platesc pe Actori ... cu sume exorbitante ... cu 'prime de calificare in play-off' (am auzit ca exista si asa ceva) ... cu cantonamente de lux, antrenament in baze ultra-moderne! ...:)) Vrajeala, vrajeala, vrajeala, pretexte si lozinci pentru micro ... romanii nu sunt un popor de luptatori ... nu au ambitie ... fotbalul in general ... nu atrage ... astfel de caractere ... dupa cum se vede ca un sarb si un portughez au tinut FCSB in lupta pentru titlu ... ca mentalitate si dorinta de victorie ... alaturi de geniul lui Budescu! Tara in coma ... cu presedinte in coma .... se vede ...:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează