FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi a oferit ultimele detalii de la negocierile Steaua - MApN » Ce șanse sînt să se înțeleagă părțile

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 20:25

Mirel Rădoi este nemulțumit de faptul că negocierile cu MApN sînt in impas, iar Steaua nu are unde să se antreneze. 

"Azi am aflat că mîine nu mă mai pot antrena la Mogoșoaia și trebuie să merg la Buftea. Eu trebuie să-mi schimb programul zilnic. Noi n-avem o bază de antrenament. Dacă se închide Arena Națională unde mergem? Nu avem stabilitate din punctul ăsta de vedere. Suferim mult.

Cu toate astea, densitatea efortului fizic este peste cea de anul trecut. Vă puteți uita pe cifre!", a zis Rădoi la Digi.

...despre negocierile cu MApN: "La cum decurg negocierile, mi-e greu de crezut că se va rezolva cu sigla, cel puțin nu curînd. Ei spun că le e frică să nu facă ceva ilegal, de parcă noi le-am cerut asta. Nu cred că se va rezolva nici cu baza de pregătire"

...despre licența de antrenor: "Eu cînd am acceptat oferta Stelei am crezut că mi se va da o derogare ca să pot antrena. Îmi pare rău că le-am făcut rău și altor antrenori. De cînd a apărut cazul meu de la Steaua, au început să se ia măsuri. Chiar îmi zic unii că din cauza mea nu mai pot antrena. Nici antrenorul de la Baia Mare nu are licență. Eu nu vin să arăt cum s-au luat licențele de antrenori în 3 luni sau mai știu eu. Nici Oprița, care e la divizia a 3-a, nu mai are voie să se ridice pe bancă"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
dash.berlin
dash.berlin  •  06 Noiembrie 2015, 12:20

Vad ca nu scrieti nimic de faptul ca Gheorghe a platit vreo 250 000 de euro pt transport, spitalizare si operatii ale unor raniti in tragedia din Colectiv ! Sau poate nu-i pe placul vostru stirea asta :))))

khal_37
khal_37  •  06 Noiembrie 2015, 11:57
Postat de Carpati Filtru pe 05 Noiembrie 2015, 22:56

au aplicat sigla clonei peste cea veche nu mai au bani nici de echipament la anu , puscariasu credea ca ia ceva bani de la uefa !

Ai aparat tu sa ne spui ca vantul sufla...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  06 Noiembrie 2015, 01:03
Postat de Carpati Filtru pe 05 Noiembrie 2015, 22:56

au aplicat sigla clonei peste cea veche nu mai au bani nici de echipament la anu , puscariasu credea ca ia ceva bani de la uefa !

vai cat de inteligent esti, poza asta nu e cu echipamentul de anul asta desteptule, uite aici cum arata...http://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/stim-cele-patru-partide-din-sferturile-cupei-steaua-si-dinamo-au-picat-cel-mai-rau-posibil-462668.html

Vezi toate comentariile (19)
Comentează