FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel Rădoi, nervos după victoria cu Qarabagh: "Ne facem griji pentru ce urmează"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 21:14

Mirel Rădoi a vorbit după meciul cîștigat de Steaua cu Qarabagh, scor 3-2. Antrenorul roș-albaștrilor n-a fost deloc mulțumit de atitudinea jucătorilor săi.  

"La ce am jucat azi, cred că nici eu, nici stafful și nici jucătorii nu-s mulțumiți de ce am arătat. Nu vreau să comentez greșelile care au fost sau a cui e vina. Cîștigăm împreună, pierdem împreună. Dar trebuie să lucrăm mai mult la atitudine și la responsabilitate.

Ne facem griji pentru ce urmează. Dacă vom continua cu atitudinea asta va fi foarte greu să cîștigăm meciuri. Cu siguranță în momentul de față e o problemă pentru noi și va trebui să reglăm cît mai rapid această probemă.

Au fost și aspecte pozitive, precum Mihalcea sau Tudorie. Important e ca marcăm la fiecare partidă, dar să nu uităm că am primit gol în toate meciurile de pînă acum, mai puțin cel cu Zărnești", a spus Rădoi la finalul jocului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Iulie 2015, 10:33

Ia uite cum mișună pe-aici insolvenții... Stați cuminți acolo, la voi, în liga secundă, unde-i cald și bine. Sexiliane, tu ascunde-i sticla lui Pancu, nu-i purta grija lui Rădoi. Și vezi că iar și-a desfăcut Ortega mânecuțele alea lungi. Pregătește-i pastilele!

benaflek
benaflek  •  04 Iulie 2015, 08:24

radoi baga un program de armata cu desteptare instructie de front (masca pe figura obligatorie)si stingere ca vedetele tale dorm pe ele in restul zilei sant cu ochii in telefon.dan petrescu e inaintea ta cu bibanii lui

sexilian
sexilian  •  04 Iulie 2015, 06:04

ascundeti geamurile ca ramaneti fara profesor,face rau saracu la sticla nu intelege cum se vede prin ea.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează