FOTBAL  »  Superliga  »  RĂDOI A REUŞIT O "DUBLĂ"

Mirel Rădoi: "Nu există un singur vinovat pentru ce se întîmplă la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Fostul căpitan al Stelei Mirel Rădoi a marcat de două ori pentru pentru Al Hilal contra lui Al Nasr, în victoria echipei sale cu 5-3,  în prima manşă a semifinalelor Cupei Regilor. Rădoi a comentat, cu umor, reuşitele sale, dar a vorbit şi despre înfrîngerea Stelei cu 1-5 în faţa Rapidului şi despre posibila venire a lui Victor Piţurcă la Steaua, din vară.

"Mai nimeresc şi eu din cînd în cînd, important e că am cîştigat, era un meci în deplasare, mi-e greu să cred că putem pierde cu 0-3 în retur. Am încercat de multe ori execuţii mai dificile, rămîn după antrenamente, exersez şi acum am reuşit. Încerc de mult timp, dar mi-a reuşit cam tîrziu", a spus Rădoi.

Despre eşecul Stelei în Giuleşti, 5-1 pentru Rapid, Rădoi a spus: "Pentru mine n-a fost o umilinţă, chiar dacă e echipa mea de suflet, am fost departe şi n-am simţit-o chiar aşa. Pentru mine va rămîne în suflet, voi fi alături de ei, indiferent de poziţia în clasament, de antrenori, jucători etc. Nu cred eu că e doar vina jucătorilor, doar a antrenorilor sau doar a conducătorilor, nu există un singur vinovat. A contat cîte puţin din tot".

Despre o posibiliă venire a lui Victor Piţurcă la Steaua, Rădoi a spus: "E genul de antrenor căruia nu îi place să aibă foarte mulţi oameni în jurul lui, ştie exact cum să-şi formeze o echipă. Se vorbeşte foarte mult de o venire a lui Piţurcă în Arabia, în Quatar, are cotă bună în zona asta. Am fost şi eu întrebat, despre el, le-am spus adevărul, că e foarte bun, că a calificat naţionala după 12 ani".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
iliealexandru
iliealexandru  •  21 Aprilie 2010, 20:45

Mirele , poate chiar si tu esti vinovat , daca vreodata ai fost sifon !

 •  21 Aprilie 2010, 19:49

Cum cati raman dupa antrenament sa exerseze? pe ce lume traiesti baiatule.... Toja exerseaza dupa fiecare antrenament..chiar si pana la 5 dimineata .... exerseaza si iar exerseaza.... Prietenii stiu cum si unde :)

 •  21 Aprilie 2010, 19:23

Asa e, finule! Sunt doi vinovati pentru dezastrul Stelei: Gigi si Becali!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează