FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi, sfătuitorul din umbră al FCSB? + Cum va putea ajunge Nedelcu în tricoul roș-albastru

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 20:12

Mirel Rădoi spune că vorbește des cu Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, și spune că tehnicianul roș-albaștrilor și-a fixat deja o mare partide dintre titulari.

"Discut des cu Dică. Am mai discutat cu el, dar în acest ultim cantonament din Olanda n-am mai vorbit. Nu vreau să creadă cineva că încerc să-l influențez. Cred că deja Dică și-a conturat 8-9 titulari. La partea stângă cineva va trebui să stea pe bancă, iar cel mai probabil e De Amorim.

Denis Man sau Benzar pot fi jucătorii sub 21 de ani. Grecu e un jucător gen Adi Popa. Centrează foarte bine și o face foarte bine și din alergare. În România puțini fotbaliști mai fac asta. Poate Băluță și Belu care mai fac asta", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

...despre transferul lui Nedelcu la FCSB: "Poate verdictul de la TAS îl va face pe Nedelcu să se răzgândească. El e un jucător tehnic, nu seamănă cu mine ca jucător, fiindcă eu mai mult căram pianul".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
sooos1ck
sooos1ck  •  07 Iulie 2017, 12:36
Postat de iosif_vs pe 06 Iulie 2017, 21:23

Radoi CAP-DE-GAINA n-are ce sfaturi sa dea

Radoi a fost si inca este cineva, el e stelist adevarat, nu astia care cer bani la semnatura si salarii de 20 de mii pe luna!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Iulie 2017, 21:41
Postat de iosif_vs pe 06 Iulie 2017, 21:23

Radoi CAP-DE-GAINA n-are ce sfaturi sa dea

S-au găsit toti nespalatii sa il înjure pe Radoi mai nou? Asa va obliga stăpânul vostru becali sau o faceti din propria initiativa?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Iulie 2017, 21:41

e clar cat habar are si radoi de fotbal! adi popa nu dadea o centrare macar, pe sezon, ce putea fi valorificata de coechipieri! vai mama lor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează