FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Miriuță dă din casă înainte să-l întâlnească pe Reghecampf: "Eram amândoi la petreceri cu șampanie și căpșuni. Nu-mi place Steaua, eu sunt câine până la moarte"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 18:12

Laurențiu Reghecampf și Vasile Miriuță se vor întâlni în această seară în disputa dintre Steaua și CFR Cluj, de la ora 21:00.

Tehnicianul ardelenilor a rememorat perioada în care a fost coleg cu antrenorul Stelei la Energie Cottbus, în 2000. Au jucat împreună doi ani în Germania.

"Sunt prieten cu Laurențiu. Avem amintiri frumoase. Au fost meciuri când am învins Bayern şi Schalke împreună. Sper să vină să mă felicite după meciul din seara asta. Tot timpul sărbătoream împreună când eram la Cottbus (n.r. ambii sunt născuți pe 19 septembrie).

Petrecerile erau cu şampanie, cu căpşuni, cu de toate (râde). Eram vreo 10-15 familii, care locuiam în acelaşi cartier şi ne strângeam tot timpul. Era frumos", a declarat Miriuță la Look tv.

Vasile Miriuță s-a declarat o dată-n plus dinamovist înaintea meciului de diseară:

"N-am nimic cu oamenii de acolo, dar nu-mi place Steaua. De mic copil nu mi-a plăcut. Mi-a plăcut Dinamo şi nu poţi să te schimbi. Sunt câine până la moarte. Eu recunosc că sunt dinamovist de la 7 ani. În familia mea toată lumea ţinea cu Dinamo".

1948 e anul în care CFR bătea ultima dată Steaua la București

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Septembrie 2016, 20:39

Hai CFR! Orice rezultat e posibil.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Septembrie 2016, 20:23

Cred ca CFR va învinge cu 2-1 ! Au o echipă omogenă și jucători rapizi !

danieliorga2000
danieliorga2000  •  22 Septembrie 2016, 19:55
Postat de Nicolae Veres pe 22 Septembrie 2016, 19:21

Cel mai penibil instructor sportiv ca antrenor nuputem numi ca Becali tine frontu el este un fel de paznic la acest club.l

Intuesc ce ati vrut sa spuneti si banuiesc ca sunteti de etnie maghiara: Becali se baga peste antrenor pentru ca tine frontu si este un fel de paznic la club. Acum sincer cred ca Becali e totusi finantatorul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează