FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Miriuță n-a mai rezistat și a spus tot în direct la TV! Cum a răspuns celor care-l contestă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 20:13

 Vasile Miriuță a răspuns contestatarilor și și-a justificat toate schimbările pe care le-a făcut în timpul partidei cu FCSB, terminată la egalitate, scor 2-2. A motivat schimbările pe seama unor probleme medicale, altele din cauza oboselii, iar unii n-ar fi pregătiți să evolueze 90 de minute. 

"Torje a jucat senzațional, dar n-a făcut pregătirea de iarnă, atât a putut. Pesici n-are meciuri în picioare. Nistor nu s-a antrenat 3 zile, Nemec cu gripă și el. Dănciulescu e martor, i-am zis că-l bag pe Daniel Popa în locul lui Nemec. Dar Nistor a venit și a zis că vrea să iasă, că nu mai poate. Noi n-am luat golurile pe greșelile lui Popa sau Palici.

Din minutul 65 i-am zis lui Nistor să mai stea pe teren, dar nu mai putea, a fost pe antibiotice. Nu știu cum a rezistat pe teren cât a stat, a avut multă dăruire.

Torje nu mai putea. Eu am vrut să-l scot în minutul 55, dar el a zis să-l mai las. Au jucat bine, dar n-au mai putut fizic.

Dacă mor, mor pe mâna mea. Monroy s-a pregătit extraordinar, dar are un recul de vreo 2 săptămâni, e normal, pentru că n-a jucat de mult timp. De-asta l-am ales pe Palici, care liniștește jocul și dă siguranță.

N-a existat nici o influență la echipă. Niciodată! Dacă mi s-ar impune ceva, aș pleca", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

"Eu am început pregătirea în apărare cu Romera, Nedelcearu, Katsikas și Filip. La 3 săptămâni după, erau Romera, Popescu, Marici și Olteanu. Trei jucători noi. Nu-s de condamnat, n-au jucat mult împreună. Să-i iau capul lui Olteanu, care jucase extraordinar până când a greșit? Va intra și în meciul următor, am încredere în el, e de perspectivă"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo, pentru sursa citată

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
tequlix
tequlix  •  20 Februarie 2018, 01:07

Bun, Popa si Palici hai sa zici ca nu au facut nimic saracii, dar de ce l-ai bagat pe Hanca ?? Ala ce gripa avea ?? Aviara ?? La cum joaca, nu e exclus, alearga ca o gaina fara cap, iar golu egalizator al *** a venit din vina lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

speedy_gonzales
speedy_gonzales  •  20 Februarie 2018, 01:03

cum erau in ulrma cu pregatirea fizica Monroy si altii? Mai aveau de jucat un sfert de ora. Nu resistau nici macar atat?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Februarie 2018, 00:09

Miriuta, lasa-ne ma. Nu te vaita ca stiai la ce ai venit. L-ai bagat pe Hanca 20 de minute si l-a invartit Teixeria la 40 de ani sau cat are dupa ce jucase un meci intreg si era singurul care se agita de la ei. Daca nu ai invatat pana acum ca nu-ti bagi cei mai iesiti din forma jucatori mai ales intr-un derby nici nu se mai lipeste nimic de tine. Mai ales ca nici mobilizator nu esti sa spui ca reinventezi pe cineva. In tur ni l-ai bagat pe Bokila care era dat afara d 2 echipe in 2 luni..tu l-ai bagat o repriza cu steaua. nu a reusit nici macar o preluare tot meciu. daca nu ii reziliau contractul ca sa scape de salariu il bagai si ieri. Ai bunul simt ca dupa meciul de la Giurgiu sa-ti dai demisia, indiferent de rezultat. ai 30k de oameni in spatele tau pentru prima data in viata si tu faci schimbarile alea de cascadorii rasului.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează