FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 0-0

Miriuță nu și-a îndeplinit obiectivul, dar are planuri mari pentru 2018: "Vreau 5 jucători din Liga 1. Cu ei, sigur prindem play-off-ul"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 22:25

Vasile Miriuță, tehnicianul celor de la Dinamo, crede că echipa sa ar fi meritat să câștige duelul de la Timișoara, încheiat 0-0.

"Am jucat pe un teren greu. Am avut trei ocazii imense, trebuia să marcăm, mai ales pe un astfel de teren impracticabil. Trebuia să câștigăm acest joc! Ne-au lipsit jucători de bază, dar cei care au intrat azi au făcut-o bine.

Mergem în vacanță cu capul sus, am făcut puncte multe. Mai sunt patru jocuri care sunt grele pentru toată lumea. Trebuie să devenim mai puternici și să ne calificăm în play-off", a spus Miriuță, la Look TV.

Tehnicianul dinamovist a oferit detalii și despre strategia pe care vrea s-o aplice la Dinamo în 2018, declarând că echipa din "Ștefan cel Mare" urmărește cinci jucători români, toți din Liga 1.

"I-am prezentat o listă patronului cu cinci jucători români din Liga 1. Sper să-i aducem. Dacă îi vom aduce, cu siguranță prindem play-off-ul".

"Nu știu dacă Nemec va mai rămâne, el știe mai bine. Eu mi-aș dori să rămână" Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

"Sper ca Nica să nu mai aibă atâtea accidentări și să-și revină în 2018" Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Dinamo termină anul pe locul 7, cu 34 de puncte, iar postul lui Miriuță e din nou în pericol după ce primise obiectivul de a termina anul pe loc de play-off.

Vezi aici cronica meciului ACS Poli Timișoara - Dinamo 0-0
VIDEO de la meci

1.80este cota la Unibet pentru ca Adam Nemec să semneze în această iarnă cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
calinescu_
calinescu_  •  19 Decembrie 2017, 09:44

NASCIMENTO NU E O PIERDERE CA FOTBALIST .....!!! MAI MULT INCURCA ...!!!! ACHIZITII : 1. GEORGE FLORESCU ...!!!! APOI ANDREI MARC , DACA E POSIBIL ARTEAN(FOARTE BUN) , CIUCUR ,MELINTE , RONALDO DEACONU SI PATRIK PETRE.(AR MAI FI IESENII QAKA , JOSANTOS SAU KIZITO DAR SUNT PREA ACRI ....:)))))) MAI AM O INTREBARE LA "MARII" ANTRENORI A LUI DINAMO :DE CE NU A JUCAT PANA ACUM MOLDOVEANU ......... ??????? S-A VAZUT CA ARE STOFA LA PRIMA ATINGERE , IAR NOI INSISTAM CU BOKILA ,ROIVALDINIHO SI CHIAR NEMEC CARE PARE UN FOTBALIST TERMINAT , FIIND UTIL DOAR LA LOVITURILE DE COLT ALE ADVERSARILOR ....!!!!

vasy86le
vasy86le  •  19 Decembrie 2017, 09:40

Nu imi plac antrenorii care cred ca sunt siguri de unele lucruri, la cum a jucat Dinamo cu Poli, eu nu cred ca ajungem in Play-off, ne asteapta meciuri grele, meciul cu fcsb in care daca nu dam totul pe teren, nu luam niciun punct, meciul cu CSU, un meci in care oltenii isi vor da viata pe teren doar sa nu intram in Play-off, daca reusim sa trecem cu bine peste acest program infernal,meritam in Play-off, daca nu, asta e, sper sa fie invatatura de minte pentru zgarcitul de negoita, poate intelege in al 12-lea ceas ca fara investitii nu ai cum sa reusesti.

172152169919161
Dan Ionescu  •  19 Decembrie 2017, 09:25

Miriuta tu spui ca sigur ajungem in play-off.Si eu spun ca ajungem mai ales cand vad arbitrajele de care avem parte.Jocul insa lasa de dorit .Saracul Cojocaru aseara nu stia cum sa fluiere mai repede sa nu luam gol.Care sunt marii jucatori aia 5?Popa sau Petre.Pai avem meciuri cu echipe de play-off.Dupa daca intram la fel meciuri grele .Cu cine le abordam ?Cu Bokila,Popa ,Petre.Echipele din play-off toate ne-au batut

Vezi toate comentariile (12)
Comentează