FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Miriuță s-a hotărât în privința viitorului său pe banca lui Dinamo: "Vorbesc aproape zilnic la telefon cu domnul Negoiță"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 10:10

Vasile Miriuță susține că-și dorește să rămână pe banca lui Dinamo și după pauza de iarnă și că discută aproape zilnic la telefon cu patronul echipei, Ionuț Negoiță. 

Mai mult decât atât, antrenorul "câinilor" a adăugat că Negoiță este în continuare alături de echipă, în ciuda zvonurilor legate de intenția sa de a vinde clubul.

"Ce voi face eu? Îmi doresc să rămân aici. Important este să câştigăm jocul cu Voluntari şi cel de la Timişoara. Am vorbit cu domnul Negoiţă şi ieri, şi alaltăieri, vorbim aproape în fiecare zi la telefon. E alături de noi", a spus Miriuță la conferința de presă susținută înaintea meciului de campionat cu FC Voluntari.

În ce privește transferul atacantului Adam Nemec, dorit de FCSB și CFR Cluj, tehnicianul a afirmat că jucătorul își dorește să rămână la Dinamo.

"Nemec? Este aici, are contract până în vară, chiar am vorbit cu el. A zis că e bine, e pozitiv, îşi doreşte să rămână la noi. Acum însă nu se ştie niciodată ce se întâmplă mâine, d-apoi peste două săptămâni...

Dacă va veni o ofertă pe numele lui la club, o ofertă bună, nu cred că clubul nu-i va da drumul, mai ales că este în ultimele şase luni de contract", a adăugat Miriuță.

Dinamo joacă pe teren propriu cu FC Voluntari, azi, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  11 Decembrie 2017, 19:30

Bun baiat ar fi Miriuta asta,la el acasa la Budapesta!Dar pana atunci,ce sa faca si el?Antreneaza?Nu stim!Dar de vorbit ...vorbesteee!

960317577335949
Andrei Dorin  •  11 Decembrie 2017, 13:11

O sa vorbeasca zilnic cu Negoita si dupa reluarea campionatului . Convorbirile din Germania s-au ieftinit

zecs93
zecs93  •  11 Decembrie 2017, 12:39

Bai Bata, tu vroiai sa cumperi brandu Steaua ?? Esti avocat la baza ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează