FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CHIAJNA, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Miriuță vrea să recupereze rapid punctele pierdute din penalizare: "În 3 etape trecem pe plus!"

Clujenii regretă și azi că au ratat Supercupa, 0-1 cu Astra. Acum speră să debuteze cu o victorie în L1 // Foto: Zoltan Kantor
Clujenii regretă și azi că au ratat Supercupa, 0-1 cu Astra. Acum speră să debuteze cu o victorie în L1 // Foto: Zoltan Kantor

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2016 00:00

Miriuță speră să recupereze rapid penalizarea de 6 puncte cu care ardelenii încep noua ediție de campionat.

Trupa din Gruia începe noul sezon așa cum l-a terminat pe precedentul, cu multe puncte în minus! Penalizați cu 6 puncte în urma datoriilor neachitate de șefii clubului, Vasile Miriuță și elevii săi nu și-au pierdut optimismul.

"Sper să recuperăm încă din prima rundă jumătate din punctele care ne-au fost luate, adică să învingem Chiajna. Ușor nu ne va fi, însă trebuie să credem. Ilfovenii nu s-au mișcat deloc rău în finala Cupei Ligii, ar fi meritat mai mult, așa cum și noi meritam în Supercupa cu Astra. Eu am mare încredere în jucătorii mei, sunt fotbaliști de mare caracter, care vor ajuta CFR-ul să treacă pe plus după numai trei etape", a declarat Miriuță pentru Ziua de Cluj.

Fundașul Ionuț Larie crede în calificarea în play-off, în ciuda handicapului cu care ardelenii pleacă la drum: "Suntem obligați să începem cu dreptul campionatul. Am rămas datori fanilor după eșecul din Supercupă, de aceea nu ne mai permitem pași greșiți. Despre titlu ar fi hazardat să vorbim acum, obiectivul principal e să prindem play-off-ul".

"Obligativitatea folosirii unui jucător sub 21 de ani în primul «11» e o măsură bună. A sosit momentul să acordăm mai mult credit jucătorilor autohtoni, pentru că numai așa pot să crească"
Vasile Miriuţă, antrenor CFR

"Interesul domnului Daum pentru mine mă onorează, dar mă și obligă să joc de la meci la meci mai bine. Îmi doresc enorm să fiu convocat pentru partida cu Muntenegru din septembrie, mai ales că se va juca la Cluj"
Adrian Păun, mijlocaș CFR

3,15e cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a CFR-ului diseară, cu minimum 3 goluri marcate în meci

cfr chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
948327571867742
Molnar Attila  •  24 Iulie 2016, 10:53

E pacat sa dispara CFR CLUJ, din canpionat.Dar fortele raului lucreaza de ani buni pentru acest obiectiv.De prindem un arbitraj cum e la noi , vai de noi.Cocolosati sunt steau, si mai nou astra.

104772133226352
Petre Radulescu  •  24 Iulie 2016, 10:02

Cu alte cuvinte ii arde pe dinamu! :))))

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iulie 2016, 09:33

Succes CFR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close