FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Miros de praf de puşcă! » Lăcătuş: "Gigi m-a mai dat afară" :X

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Lăcătuş şi colaboratorii se revoltă că patronul le-a ştirbit autoritatea, antrenorul principal avînd ieri o ieşire dură la adresa lui Becali, pe care l-a ameninţat că ar putea pleca.


Apele s-au agitat la Steaua înainte de reunirea lotului. Gazeta de Duminică a titrat pe prima pagină faptul că Gigi Becali are dubii în privinţa capacităţii lui Lăcătuş de a aduce titlul în Ghencea: "Lot valoros, de titlu, am sigur, asta ştiu. Să vedem dacă am şi antrenor atît de valoros".

"Nu mai avem nici o autoritate în rîndul jucătorilor"
Afirmaţiile patronului au ajuns repede şi la urechile lui Lăcătuş. Acesta, deşi e plecat în Spania, a fost informat de colaboratorii săi despre atacul lui Becali, iar discuţiile dintre membrii staff-ului tehnic au fost dintre cele mai dure: "A făcut praf toată atmosfera bună pe care o aşteptam pentru reunire. Jucătorii nu vor mai putea fi ţinuţi din scurt, iar în cantonament nu vom mai avea nici un fel de autoritate în faţa lor, din moment ce patronul a spus că ei sînt valoroşi, doar antrenorul nu e".

S-a decalat şi reunirea
Mai mult, poziţia lui Becali l-a enervat pe Lăcătuş, care le-a transmis secunzilor săi că ia în calcul chiar o eventuală demisie. "Dacă Gigi nu mai are încredere în mine, mai bine ne despărţim, o să discut cu el înainte de a mă prezenta la reunire" a fost mesajul lui Lăcătuş către colaboratori. Şi din acest motiv, ora reunirii de azi a fost decalată cu 5 ceasuri, de la 11:00 la 16:00! Lăcătuş va reveni azi în ţară, din Spania, şi va merge direct la Becali pentru a pune lucrurile la punct.

Lăcătuş a explodat la GSP TV
De altfel, ieri, într-o intervenţie la GSP TV, Lăcătuş a confirmat şi public faptul că e extrem de deranjat de declaraţiile patronului şi că se gîndeşte chiar să plece.

- Domnule Lăcătuş, cu doar o zi înainte de reunire a reînceput agitaţia la Steaua...
- Păi, da. A fost prea multă linişte după meciul de la Napoli, a fost prea multă linişte de Sărbători, acum a început anul, trebuia să reapară scandalul la Steaua.

- Vă miră faptul că patronul a făcut declaraţii în care susţine că nu are încredere în dumneavoastră?
- Am aflat şi eu, că mi s-a transmis ce a vorbit Gigi de mine, şi chiar sînt surprins. Eu ştiu ce am discutat cu el atunci cînd am venit la Steaua. Faptul că la finalul campionatului tragem linie şi obiectivul e locul 1 sau locul 2 şi accesul în Champions League. Dacă îl voi îndeplini, atunci voi continua la Steaua, dacă nu, probabil se va găsi altă variantă.

- Bun, dar acum nu e finalul campionatului şi Becali deja vorbeşte că n-are încredere.
- Dacă între timp îşi pierde sau şi-a pierdut încrederea şi nu vrea să-şi ţină cuvîntul dat cînd am venit, să-mi spună. Nu ţin cu lanţuri de scaunul de antrenor, ne despărţim, dar nu mi s-a comunicat nimic atunci cînd s-a terminat sezonul şi nici cînd a început anul 2011.

- Becali a spus că, dacă ar fi fost liber, Olăroiu ar fi fost o variantă bună încă de acum.
- Repet, nu mi s-a spus să plec. Dacă ei cred că vor avea mai multe rezultate cu un alt tehnician, atunci să mi se comunice şi Lăcătuş nu va mai fi antrenor la Steaua. N-am nimic să-mi reproşez, dacă alţii au, să-mi spună în faţă. Şi ce dacă mă dă afară Gigi? Ce, ar fi prima oară?

- Tot Becali a mai spus...
- Ştiţi ceva? Nici nu mai vreau să aud declaraţiile lui Becali, că nu vreau să-mi fac sînge rău. Oricum, nu mă mai miră absolut nimic din ceea ce se petrece.

- Luni după-amiază e reunirea echipei, aveţi de gînd să purtaţi vreo discuţie lămuritoare cu Becali pînă atunci?
- Exact asta voi face. Voi ajunge la Bucureşti, luni la prînz, şi voi merge direct la Gigi pentru a sta de vorbă, să-mi spună mie faţă în faţă ce s-a întîmplat.


3 luni şi jumătate au trecut de cînd Lăcătuş a preluat-o pe Steaua, la finalul lui septembrie 2010, după demisia lui Ilie Dumitrescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
bigbelly
bigbelly  •  10 Ianuarie 2011, 10:28

Problema lui Cap de Branza e ca nu intelege nimic din fotbal. El crede ca are "lot de titlu"... Are 2 fotbalisti (Stancu si Gardos), o promisiune (Radut), un semiportar, in rest vreo 20 de jucatori mediocri, care scot fiecare maximum 2-3 meciuri bune pe sezon. Jumate din ei sunt adusi la galeata. Plus un atarnator isteric responsabil cu fitilele, care are o pozitie nedefinita undeva intre banca si loja si care raspunde la porecla de MiMi. "Lot de titlu" ?!? Poate "LOL&qu

brod
brod  •  10 Ianuarie 2011, 09:23

aşa-i când e să se aleagă praful: găseşti un cui până şi-n p...zd...! (citat de la peluză).

printesamica
printesamica  •  10 Ianuarie 2011, 08:24

://www.sentinta.ro/articole/editorial/view/minicronica-nopTii-necredinciosu-zice-catalin-tolontan-in-razboiul-sfarsitului-lumii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează