FOTBAL  »  Superliga  »  CORNEL DINU REINSTALAT

"Mister, du-ne în Ligă!"

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Şefii i-au solicitat lui Dinu să ocupe cel puţin locul 2, care duce în Champions League, Mister fiind şeful staff-ului tehnic


Dinamo va începe returul vinerea viitoare, cu Ceahlăul, în Ştefan cel Mare, avîndu-i pe bancă pe Cornel Dinu, administrator delegat, însă cu puteri sporite de director tehnic, şi pe Cornel Ţălnar, antrenor principal, dar totuşi locotenent al "Procurorului". Şefii i-au solicitat pe un ton imperativ lui Mister, care în calitatea de şef al staff-ului tehnic va fi principalul responsabil de rezultatele echipei, să ajungă cu Dinamo cel puţin pe locul 2, care ar asigura un loc în preliminariile Champions League. Înainte de startul sezonului de primăvară, roş-albii sînt la 9 puncte în spatele Rapidului (locul 2) şi la 14 de liderul CFR Cluj.

Între bine şi rău
"Mister, du-ne în Ligă!", au cerut acţionarii. Beneficii în caz de izbîndă? Dinu va rămîne şeful staff-ului tehnic, şi din vară i se va dubla actualul salariu, cifrat momentan la 60.000 de dolari pe an, la care se va adăuga un bonus special, din partea acţionarilor, ce ar putea ajunge la 100.000 de dolari dacă Dinamo se califică în grupele Champions League. În caz contrar? Pierderea atribuţiilor tehnice, posibil o diminuare a salariului, mai ales că şefii au pistonat în ultimele zile variantele Sorin Cîrţu şi Florin Marin.

„Minuni fac doar profeţii!"
Dinu a mărturisit ieri că va încerca să resusciteze echipa campioană: "Sînt mereu alături de fotbal în situaţiile delicate! Dinamo trebuie să rămînă în circuitul internaţional. Eu sînt pretenţios, în momentul de faţă sîntem în parametrii preconizaţi pentru a încerca să avem succes. Avem nevoie de timp, fiindcă minuni peste noapte fac doar profeţii! Eu am fost tot timpul aproape de Dinamo, am atribuţii de director tehnic, unul care conlucrează cu executivul pentru ca echipa să funcţioneze".

Ce face Mister
- va sta pe bancă şi va conduce echipa
- dialoghează cu jucătorii, acţionarii solicitîndu-i să fortifice şi psihicul fotbaliştilor
- creează programul săptămînal de pregătiri
- el definitivează, după ce se consultă cu Ţălnar, formula de start
- este direct responsabil de rezultate, de aceea i s-au dat puteri depline în privinţa jucătorilor pe care să-i oprească în lot şi care să meargă împrumut la alte grupări ori la Dinamo II

4 trofee are Cornel Dinu în palmares ca sef al staff-ului tehnic: două titluri şi două Cupe ale României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  15 Februarie 2008, 19:34

liga campionilor interzisa javrelor.

 •  15 Februarie 2008, 16:54

VREI SA FACI BANI PE NET? foate simplu. io am incerkt metoda asta si mi-a dat satisfactie. e foarte usor si nu te costa dekt 3lei ca sa incerci. trebuie sa trimiti 3 plicuri care sa contina fiekre cate 1leu (invelt in hartie ca sa nu se observe) la urmatoarele adrese : 1) Bulca Florentin Marinel, sat Satu Vechi , com. Dracsenei, jud Teleorman; 2) Balsan Mihai Eugen , sar Odobeasca, com. Dracsenei, jud. Teleorman; 3) Popa Mihai , sat Odobeasca , com. Dracsenei, jud. Teleorman. Apoi dai copy - paste acest mesaj si stergi adresa din pozitia nr 1 , iar adresa ta o pui in pozitia nr 3 (adresa nr 2 devine nr 1 ...si tot asa), acest mejas (pe kre l-ai editat tu) il trimiti in 200 de locuri de pe net. Ina cateva zile vei primi bani prin posta si iti vei recupera rapid investitia. nu uita ca cei kre iti vor trimi bani vor publik la randul lor mesaju; de 200 de ori asa k vei primi bani si pe urma lor. Eu mi-am invitat prietenii sa joace k sa faca si ei bani. faceti si voi la fel. nu veti regreta.

 •  15 Februarie 2008, 16:04

Pitzi e raspunsul !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează