FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mister eşec » Constantin Schumacher are nişte cifre înfiorătoare în cariera sa de antrenor

Schumacher are licenţă PRO, pe care a obţinut-o în 2015
Schumacher are licenţă PRO, pe care a obţinut-o în 2015

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 00:00

Adus să salveze Petrolul de la retrogradare, Constantin Schumacher are un palmares dezastruos ca antrenor. La doar 39 de ani, suceveanul are deja 7 formaţii la activ ca tehnician, din care 3 în Liga a 3-a, acolo unde a obţinut şi cele mai multe victorii.

Cariera sa a început în februarie 2010, când a fost numit antrenor-jucător la Girom Albota, din a treia divizie. După un retur mediocru, Schumacher a fost dat afară la începutul campionatului 2010-2011, după trei înfrângeri consecutive, cu "celebrele" Argeşul Mihăileşti, Conpet Piteşti şi CS Baloteşti!

A urmat saltul la Liga a 2-a, la Juventus Colentina, unde a obţinut doar două victorii în 16 etape! Aici a strâns o serie incredibilă de 12 meciuri fără victorie, între septembrie 2011 şi martie 2012.

"Ghinionul" de la Râmnicu Vâlcea

În vara lui 2012, a semnat cu CSM Rm. Vâlcea, unde a rezistat doar până în octombrie. A prins 4 etape, 3 înfrângeri şi o victorie, 3-0 cu Voinţa Sibiu. Singurul său succes oricum nu a mai contat pentru că sibienii s-au retras din campionat şi toate rezultatele li s-au anulat!

A urmat un an de stat pe bară, apoi Schumi a prins un nou contract, revenind în Liga a 3-a, la Oţelul II. Deşi a beneficiat şi de jucători de la prima echipă, a obţinut doar 3 victorii în 11 meciuri, fiind învins de formaţii necunoscute ca Sporting Lieşti, Popeşti Leordeni sau Conpet Cireşu!

La Galaţi, a fost o scurtă perioadă şi interimar la prima echipă, acolo unde a obţinut două succese în două meciuri: 2-1 cu Corona, în Cupă, şi 2-1 cu FC Botoşani. A devenit apoi secundul lui Lienen şi al lui Stelea, la Viitorul, iar cariera sa de "principal" a luat o pauză până în octombrie 2015, când a ajuns la SCM Piteşti, formaţie susţinută financiar de Primărie.

La Piteşti a reuşit 5 victorii, dar a bifat şi două înfrângeri ruşinoase: 0-1 acasă cu Inter Olt şi 0-3 cu Dinicu Golescu!

În iarnă a fost numit la Petrolul, iar primul rezultat a fost unul pe măsura carierei sale: 0-2 cu CSU Craiova, deşi oltenii au jucat 33 de minute cu un om mai puţin.

"Sunt 100% convins de faptul că Petrolul se poate salva de la retrogradare. Nu este totul pierdut. Dacă ar fi început acum campionatul, cred că eram capabili să ne batem pentru play-off!"
Constantin Schumacher

63de meciuri în toate competiţiile a strâns Constantin Schumacher în cariera sa de antrenor. A obţinut doar 21 de victorii, din care 17 în Liga a 3-a

57,1%este procentajul înfrângerilor suferite de Schumacher la nivelul primelor două ligi din România. Are 21 de meciuri în Liga 1 şi Liga a 2-a: 3 victorii, 6 remize şi 12 înfrângeri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
876483319085479
Dragulin Iulian  •  21 Februarie 2016, 21:40

***, ***, stiri de zero bani ,mai bine va desfintati ca prosport ca si asa aveti acum un format de 2 bani, nu de 2 lei!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vap_andrei
vap_andrei  •  21 Februarie 2016, 19:38

E rapidist, ce să-i ceri? Are retrogradarea în sânge.

mariom87
mariom87  •  19 Februarie 2016, 18:11

Imi suna a mistocareala articolul! Lasati omul sa-si faca treaba! Daca altii au avut incredere in el, s-a trezit autorul acestui pamflet sa-l judece. Apropo, dupa cum prezentati cariera lui, se pare ca e pe o linie ascendenta! Deci un articol non-sens.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează