FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mister Luţu

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Mititelu vrea să-i propună celui alintat “Piticul atomic” un post în cadrul clubului la finalul carierei de fotbalist.

“Mai am un an de contract şi mi s-a propus o pre­lun­gire pe încă unul, cu opţiune pe toată viaţa”, a afirmat, mai în glumă, mai în serios, Ionuţ Luţu. Chiar dacă mijlocaşul de 32 de ani spune că încă nu a fost în­ştiin­ţat oficial de Adrian Mititelu, con­du­cerea clubului i-a pre­gătit un post în structura clubului, du­pă ce îşi va încheia cariera de fotbalist. “Luţu reprezintă un sim­bol pen­tru noi, va rămîne pe via­ţă la e­chi­pă”, a măr­tu­risit în urmă cu ceva timp pa­tro­nul grupării din Bănie.

“HagiLuţu” anunţă însă că in­ten­ţionează să mai joace doi ani, dar că ar fi tentat chiar şi de o func­ţie în conducere. “M-ar onora o ast­fel de propunere. Eu voi fi toată via­ţa dator acestui club. Frate, eu fac de toate! Nu vreau să antrenez, în­să, în rest, mă bag la orice. N-am car­net de profesionist, că aş con­du­ce şi autocarul dacă ar fi ne­voie”. La începutul anului, Luţu a fost la un pas să părăsească Ştiinţa pentru o grupare din China. El a avut accep­tul clubului de a pleca gratis, însă transferul a picat.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  01 Mai 2008, 09:24

FAULT IN ATAC LA GOLUL 2 AL CIOBANULUI ,DARIRO ALA IL ARUNCA AFARA DIN JOC PE DILEVSKI . DOAR COLUMBIANUL A TRAS DE ADVERSAR NU SI MACEDONEANUL. CRAIOVEI I-AU ANULAT GOLUL 2 CU RAPID PENTRU O CHESTIE CE NU NECESITA COMPARATIE. GOL DIN OFSIDE LA PRIMUL GOL. ASTA NU SCUZA BLATUL LUI BORNESCU . RUSINE . LA GOL PUTEA SA TRAGA SI CU GLONTELE TREBUIA SA RESPINGA + S-A MAI FERIT DE MINGE LA ALTE FAZE NOROC CU ADEVERSARI LUTU E EXPONENTUL JUCATORULUI CRAIOVEAN.

 •  01 Mai 2008, 08:53

bravo lutu! un oltean adevarat! craiova pana la moarte! javrele sa moara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează