FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM a răbufnit abia acum: "Unde am ajuns dacă un jucător îi dă mesaj patronului să se autopropună?!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 11:14

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Marcel Bîrsan de la meciul cu CFR Cluj de sâmbătă, 1-1. Oficialul stelist reclamă golul marcat de clujeni în prima repriză, dar și un penalty neacordat roș-albaștrilor. 

"Dacă am avea și un arbitraj corect, ceea ce a lipsit la ultimul meci, ar fi foarte bine. Golul marcat de CFR a fost marcat în condiții neregulamentare, iar nimeni nu vrea să vorbească despre asta. Mureșan îl împinge pe jucătorul nostru, iar nimeni nu vorbește despre asta.

În al doilea rând, la o fază premergătoare penalty-ului primit de noi, Andrei Mureșan îi sare în cârcă și îl doboară pe Florin Tănase. Nimeni nu vorbește nici despre asta, dar uitați-vă cât de clar este. Îl busculează clar pe Tănase.

De ce face Dan Petrescu circul pe care îl face, iar apoi nu mai zice nimic după ce arbitrul îl amenință câ îl trimite în tribună?  În momentul în care spui că ești nemulțumit de arbitraj, dar nu ai argumente, vii și inventezi tot felul de lucruri.

Dacă vom avea arbitraje corecte, atunci eu cred că avem prima șansă la titlu, chiar dacă lumea îl vede pe Petrescu mare favorit. Să nu uităm că nouă ne-au lipsit Alibec și Gnohere, dar lumea vorbește că lui CFR i-a lipsit Omrani, care nici măcar nu e titular la Cluj". 

Îl FACE PRAF PE pe Râmniceanu

MM a vorbit și despre goalkeeper-ul Andrei Vlad, criticat pentru evoluțiile nesigure din primele două meciuri ale anului, 2-1 cu Gaz Metan și 1-1 cu CFR Cluj. Oficialul stelist s-a luat de Victor Râmniceanu, goalkeeper-ul ajuns la Sepsi, dar care s-a autopropus la FCSB. 

"Andrei Vlad e o problemă pentru cei care n-au altă treabă de vorbit. Evoluția nesigură a lui a fost normală, având în vedere vârsta. El a avut meciuri bune în prima parte a campionatului, darr atunci nu avea niciun pic de presiune. A avut o prestație sigură cu CFR, are un joc de picior ieșit din comun pentru un copil. Va crește de la meci la meci. 

Avem 3 portari, pe cine să luăm, pe ăla care l-a făcut campion pe Hagi, dar a luat gol de la 30 de metri? Unde am ajuns dacă un jucător îi dă mesaj patronului să se autopropună?!", a declarat MM, la TV Digi Sport .

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
real09
real09  •  13 Februarie 2018, 00:13

am ajuns la Jilava la tine-n sufragerie

503336070035989
Iustunian Dan  •  12 Februarie 2018, 19:29

Daca nu aveau 11 metri fcsbalaia nicici nu se apropiau de poarta

1668012466755844
Cornel Burcea  •  12 Februarie 2018, 19:15

Pierdeti telespectatori pupincuristilor cati spectatori aveti decand Mironica,Naum,Udrea si alti nepotilor o sa va rugati de noi dar e prea tarziu laudati tot ce nu merita

Vezi toate comentariile (16)
Comentează