FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM confirmă transferul: "Steaua are nevoie de un fotbalist ca el" + Laudă un jucător dinamovist

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 20:21

Gigi Becali a anunțat astăzi că Ciprian Deac va fi jucătorul celor de la FCSB din vară, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a întărit afirmațiile patronului.

"Dacă Gigi a anunțat că l-a luat pe Deac, înseamnă că așa e. Steaua are nevoie de un jucător ca Deac. Eu îl recomand pentru echipa naţională pe Deac chiar şi pentru poziţia de mijlocaş central.

Cu tot respectul pentru Răzvan Marin, pe care îl apreciez. Noi avem nevoie de jucători cu experienţă, care să poată decidă un meci. Indiscutabil şi noi îl putem utiliza acolo, la Steaua", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

"Nedelcearu îmi place, chiar dacă e dinamovist convins. După derby m-a întrebat de ce îi provoc pe cei de la PCH și i-am zis că nu-i normal să fiu jignit mereu, și eu, și copilul meu"
Mihai Stoica

Oficialul FCSB-ului a vorbit și despre regula jucătorului sub 21 de ani, obligatorie în Liga 1: " Gigi Becali și orice om care înțelege fenomenul trebuie să militeze pentru interzicerea acestei stupide reguli a folosirii unui jucător sub 21 de ani. Se îngrădește dreptul la muncă!".

700.000 €e cota de transfer a lui Deac, 31 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
karnivol
karnivol  •  03 Aprilie 2017, 21:08

Oare daca ma duc si înregistrez numele de Vasile sau Ion....au restul din tara sa il folosească. Cam asa si cu Steaua.....

observator_federal
observator_federal  •  03 Aprilie 2017, 20:59
Postat de chronic pe 03 Aprilie 2017, 20:57

cu Deac ii rupem pe toti!

Posibil, nu stiam ca tii cu CFR...

chronic
chronic  •  03 Aprilie 2017, 20:57

cu Deac ii rupem pe toti!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează