FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM oferă mai multe detalii cu referire la revenirea Peluzei Nord: "Decizia le aparține în totalitate"

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 17:13

Peluza Nord a Stelei revine lângă echipă după 15 luni în care campioana României a suferit la capitolul suporteri.

UPDATE 21:45

După ce Gazeta a anunțat în exclusivitate că a intervenit pentru o eventuală revenire a galeriei în Derby, Mihai Stoica a oferit mai multe detalii pe facebook:

"Respect și voi respecta mereu fenomenul ULTRAS. Poate nu m-am exprimat elegant când am spus că eu i-am chemat pe cei care reprezintă nucleul Peluzei NORD, era un răspuns laconic la o întrebare pe Facebook. A fost de fapt o invitație, m-am bucurat să revăd după 2 ani steliști pe care-i respect și fără de care, fotbalul ar deveni tăcut.

Decizia de a reveni lângă noi aparține în totalitate celor care s-au bucurat și au suferit în ultimii ani aproape de cea mai iubită echipă de fotbal din România. Noi ne-am dori din suflet să avem ce celebra si cu cine celebra incepând cu duminica derby-ului.
7 zile din 7"

Știrea inițială

Problema a fost rezolvată de Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, și antrenorul Laurențiu Reghecampf, susțin sursele GSP.ro. Cei doi au chemat liderii Peluzei Nord înaintea meciului cu Dinamo din Cupa României pentru a-i convinge să revină pe stadion.

"Eu am chemat liderii Peluzei să vină la discuții" Mihai Stoica pentru GSP.ro

În prima fază suporterii n-au fost de acord să se reîntoarcă în peluză, de aceea roș-albaștrii n-au avut parte de ajutorul galeriei în egalul, 0-0, cu Dinamo.

Totuși, după jocul cu Dinamo, au mai urmat câteva discuții între aceleași părți și s-a ajuns la un acord. Suporterii Stelei vor primi gratis 600 de bilete.

Cel mai probabil, biletele vor ajunge la suporteri în schimbul unei anumite sume de bani, care se va investi în deplasările ulterioare ale galeriei.

Dacă problema Peluzei Nord s-a rezolvat, nu același lucru se poate spune și despre Peluza Sud, care e hotărâtă să continue protestul și spune că nu vrea să audă prea curând de o revenire alături de echipă.

PELUZA SUD A FOST LA RUGBY

Chiar dacă nu mai e lângă echipa de fotbal, Sudul Stelei merge frecvent la meciurile de baschet ale CS Steaua, iar astăzi și-a făcut apariția și la partida amicală de rugby dintre Steaua și Dinamo, scor 29-7.

Ultimul Derby de România în care ambele galerii au fost în tribune s-a jucat pe 3 mai 2015, Dinamo - Steaua 1-3, pe Arena Naţională.

Dinamo va primi vizita Stelei duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Ștefan cel Mare, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Partida va fi în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Steaua va juca în etapa a doua din play-off pe teren propriu (Pitești) împotriva Astrei, iar în cea de-a treia rundă va întâlni Viitorul, la Ovidiu.

2011
e anul în care Steaua a disputat ultimul derby în Ştefan cel Mare cu galeria proprie prezentă pe stadion, iar echipa antrenată atunci de Ilie Stan a câştigat clar cu 3-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (191)
simohayha
simohayha  •  06 Martie 2016, 12:46
Postat de zizu pe 06 Martie 2016, 09:20

cand cei de la fcsb vor fi obligati sa respecte legea sa se conformeze ei? in ce tara traim...? mereu fenteaza,mereu pe langa lege ei chipurile ...gasesc portite! RESPECTATI LEGEA DOMNILOR....nu cautati portite,numai asa va fi o tara normala aici si nu una a mafiotilor,a celor cu bani... care fac ce vor ei iar fraierii(gen sumudica) o respecta

Zuzule, vezi ca Marca, O'Jogo, France Football si Corriere dello Sport au acceptat sa acorde GSP-ului sprijin pe o perioada nelimitata. Astfel ei vor incerca un puternic contraatac la campania ta fara precedent de demascare a Stelei , echipă care este sprijinita de Guvernul Mondial, Illuminati, Francmasonerie şi de Isis. Dar la cât esti tu de combativ cu sigurantă conspiratia lor este sortita esecului ...

adianghelescu
adianghelescu  •  06 Martie 2016, 10:29

din banii stransi in puscarie la orele de activitati practice si din banii stransi din vanzarea capodoperilor scrise la racoare memelusha s-a hotarit sa cumpere 600 pungii de pufuleti

adianghelescu
adianghelescu  •  06 Martie 2016, 10:27

acest puscarias apare in gazeta mai mult ca burleanu omul de paie al saivanului de la federatie chiar nu se sesizeaza nimeni ca acest individ se implica in fotbal lucru interzis conform sentinei?

Vezi toate comentariile (191)
Comentează