FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, prezent la antrenamentul Stelei de azi! Gestul pe care l-a făcut de frica interdicției » A fost atent la toate detaliile

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 14:26

Mihai Stoica a fost prezent la antrenamentul de azi al campioanei României. Fostul manager al Stelei a stat pe marginea terenului, îmbrăcat într-un trening precum cel al jucătorilor.

Surpriză însă: pe trening nu erau însemnele Stelei pentru a nu se interpreta faptul că ocupă un post oficial la club. 

Mihai Stoica nu va putea avea drept de semnătură la Steaua, el avînd o interdictie de 2 ani de a mai lucra în fotbal.

Fostul manager al Stelei a fost înștiințat de acest lucru în momentul în care a fost condamnat.

Mihai Stoica a fost eliberat la 15 februarie din închisoarea Jilava, după ce a stat după gratii 1 an și 11 luni, fiind condamnat după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
883135188391540
Popa Corneliu  •  22 Februarie 2016, 09:17

Justptia nu a facut dreptate dupa Lege, e executat un Ordin Politic!! De ce crezi ca au fost condamnati toti conducatorii sau investitorii in fotbal, in afara de Paszkany (cel cu bani de la Loja Masonica a maghiarilor din Canada si dl Porumboiu, care s-au retras la timp? Dupa venirea in fotbal a d-lor Burleanu si Iorgulescu, oamenii d-lui Ponta, toate echipele sunt alimentate cu bani de la primarii, deci banii contribuabililor!! Deci imixtiunea POLITICULUI IN FOTBALUL ROMANESC este clara@@ Cat PSD-ul este la PUTERE toate echipele au bani! Nu stiu cand UEFA ae va autisesiza in aceasta privinta?

riccardo1966
riccardo1966  •  22 Februarie 2016, 06:03
Postat de vasy86le pe 21 Februarie 2016, 15:24

De ce presa din Romania, adora sa ridice in slavi niste puscariasi? de ce unii jucatori, vorbesc despre puscariasi ca de niste eroi? Daca acesti indivizi sunt cei care te-au angajat, si au facut ceva rau, si sunt pedepsiti conform legii, tu, ca fotbalist, de ce crezi ca s-a facut o nedreptate? esti tu mai presus de lege? esti tu Dumnezeu sa stii daca a gresit sau nu? voi presa sportiva, de ce ne dati exemple, aceste ***? de ce nu scrieti despre sport , si scrieti despre puscariasi?

Keep calm ...ca acum iese si ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hanmocar
hanmocar  •  22 Februarie 2016, 05:17

Forza MM ! Forza Steaua !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează